Torijs wrote:undd wrote:jā, starpcitu, ļoti garšīgs šašliks sanāk arī marinējot tikai tomātu mērcē, visparastākajā (protams, sāls, pipari vai kāds garšvielu maisījums), bet gaļai, arī vistai, vislabāk, ja tā t/mērcē pastāv diennakti
Cik esmu taisījusi ar tomātu mērci, cepot vienmēr diezgan apdeg, nu tādi ar garozu sanāk. Vai arī nemāku cept...it kā jau nemitīgi jāgroza iesmi, lai būtu pareizi cepts, bet kuram tad ir laika nemitīgi grozīt?
Cik ir pārbaudītas receptes, nemainīgi par labāko tiek atzīta ar etiķa esenci, sīpoliem un dillēm taisītie.
Es parasti lietoju vāku,sanāk gan biku ilgāk,bet sulīgs un nepiedeg,mums arī ģimenē vislabāk der ar etiķi