kaija wrote:Es skābenes sagriežu, pieberu sāli, uzkarsēju un burkās iekšā. Zinu, ka daži saldē, bet man saldētava gaļai vajadzīga.
kaija wrote:Es ūdeni leju ļoti nedaudz, karsēju līdz maina krāsu, sāli tā, lai zupai vairs nav jāliek. Bail par maz sasālīt , ka neaiziet bojā, bet, ja liek ar domu, ka zupai vairs nebērs, tad glabājās labi. Karstu lieku burkās un vākoju ciet.
p.s. katliņā, bez taukvielām.
Komatins wrote:Tā kā ir ābolu laiks, tad padalīšos ar neta plašumos atrastu un nu jau vairākus gadus izmantotu lētas ābolu kūkas recepti:
Vajag: 1 glāze mannas, 1 glāze miltu, 1 glāze cukurs, 1 tējkarote cepamais pulveris, 150g sviests, āboli.
Gatavošana: sausos produktus sajaucam kopā, ābolus nomizojam un sarīvējam. Cepamajā traukā izkārtojam nedaudz sviesta piciņu(~50g), virsū beram kārtu sausā maisījuma. Tad kārta ābolu, atkal sausais maisījums, āboli un noslēdzam ar sauso kārtu. Virs tās saplucināts atlikušais sviests un cepeškrāsnī 185 grādos 30 minūtes.
Izskatās šādi bet noteikti ir gardāks nekā izskatās!
Danute wrote:Demix
Es cepampapīru izmantoju. Cepu stikla traukā.
Komatins wrote:slapjuma tiešām nav un olu arī ne! Slapjums no āboliem vai ogām. Esmu gatavojusi ar jāņogām un plūmēm arī.
Users browsing this forum: No registered users and 17 guests