Padalīšos, kā es gatavoju/cepu vistu spārniņus. Parasti pērku 3 kg vistu spārniņu. Sagriežu spārniņus, bet pašus galiņus gan nelieku - tos prom. Uz to kvantumu lieku :
- 3 ēdamkarotes baltvīna etiķa
- 3 ēdamkarotes sojas mērces
- 3 ēdamkarotes medus (vislabāk ir svaigs, šķidrs, tāds, kas nav sacukurojies)
- 3 ēdamkarotes adžikas
- un garšvielu vistas ēdieniem, nu to pēc patikšanas, vairāk vai mazāk, es viņu pieberu vairāk skata pēc.
Visu riktīgi samaisa un atstāj ievikties kādas 4 stundas. Pēc tam visu smuki salieku uz lielās pannas, kurā pirms tam ieklāju cepampapīru un šauju cepeškrāsnī 180 - 200* un cepu gatavus. Tie 3 kg arī smuki sakārtojas uz vienas pannas.
Šitas ēdiens mums aiziet uz urrā. Klāt uzēdam dažādus svaigus salātus, kas nu dotajā brīdī ir mājās, tomātus, gurķus, bet ziemā labi garšo ar smalki sagrieztiem ķīnas kāpostiem, lociņiem, drusku majonēzi un krējumu .