Unkas wrote:Jauki,Fane tad tik dodies laukā un sēdi uz vakti! Kā nāk suns kaimiņu met ar vecām olām. Ekoloģiski tīri un bez vardarbības.
Paldies par padomu, bet mūsu pusē pietiek ar aprunāšanos!

Andrushka wrote:Man nekad neviens neiestāstīs, ka laukos ir nabadzīgāki par pilsētniekiem! Man neviens pie ietvēm starp liepām neļaus stādīt dārzeņus un audzēt putnus, trušus un govi. Kas neslinko, tam ir un, lai neraud par piena cenām, to politiku arī es tagad zinu.
Un lai arī nebūtu tās naudas, tas nenozīmē, ka var suni laist brīvsolī un plosīties pa mežiem, apjāt kaimiņu kuces, lai atkal sanāk tādi paši nezvēri.
BaibaB wrote:visādi ir arī mednieki. vieni piebaro meža dzīvniekus un atšauj limitēto, citi ir malumednieki, kas medī ar cilpām vai ķer zivis ar elektrību u.t.t.
BaibaB wrote:uz tiem bezatbildīgajiem (kā suņu saimniekiem, tā medniekiem) vajadzētu attiecināt bargākās likuma normas. par to mēs visi laikam tomēr esam vienisprātis, ne?
maksis wrote:Vispār jau mednieki nav visai apmierināti, ka maliķus arī par medniekiem nosauc.
maksis wrote:Zini, man liekas, ka pietiktu jau ar to, ka esošās likuma normas kāds nokontrolētu. Galu galā, arī pašlaik nav atļautas ne malumedības, ne suņu laišana apkārt klejot. Resp., kontroles mehānismiem reāliem būtu jābūt. Arī tad jau būtu labi.
Unkas wrote:Normāli ir aiziet pie kaimiņa un normāli bez uzbraucieniem izrunāties.
Biezi ir izdevies panakt velamo rezultatu?Unkas wrote:Normāli ir aiziet pie kaimiņa un normāli bez uzbraucieniem izrunāties.
obrija wrote:Sūdzās gan jau arī attiecīgām iestādēm, bet tie jau neko darīt negrib, atrunas, nav bendzīns izbraukumiem utt Bet iesaistot TV visi sarosās, jo tas ir ļoti spēcīgs dzinulis
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest