No vienas puses nopūta - ja jūs būtu pārcēlušies uz Briseli 3 gadu atpakaļ, es noteikti ietu draudzēties, neesmu satikusi draudzīgu un sabiedrisku rotiņu kopš, hmm, 18 gadiem?

Klāu, jūs to Carsharing ar visu Aslanu?

Linda B. wrote:Ko-ko? Vēlreiz par tām maukām lūdzu?
lauva wrote:Linda B. wrote:Ko-ko? Vēlreiz par tām maukām lūdzu?
long story short - kad strādāju Barselonas centrā, tad saplēsos ar vienām vecākā aroda pārstāvēm, pamatīgi sakašķējāmies, viņām likās,ka es esmu rasiste un vēl nez kas. Un redz, vienu dienu mans vīrietis nāca mani apciemot un paņēma suni līdz, Aslans ir šarmants, to mēs visi zinājām, bet to,ka viņš ar manām ienaidniecēm sadraudzēsies un ka viņas ar mani izlīgs mieru tikai Aslana dēļ, to gan mēs nezinājām. Tad nu katru reizi,kad pa nakti gājām pa Ramblām uz māju pusi vai ballēties, Aslanam bija savs, vieglās uzvedības dāmu, fanu pulciņš un Resnais vienmēr saņēma nedalītu uzmanību un mīlestību.
lauva wrote:Kā var uzzināt,ka suns paliek vecāks - miegs ir svarīgāks par patusēšanu ar saimnieci,kas vēlu atbraukusi mājās no savām dienas gaitām. Ja agrāk suns asistēja uz katra soļa, tad tagad ir - ak, tu vēl neej gulēt (esmu tikai 5min mājās)? puuuuf, es tevi negaidīšu, paldies par kūkām.
lauva wrote:citreiz sagursti tikai no domas vien,ka visa ceļošana ir jāplāno tikai par un ap suni, bet man ir paveicies,ka mana mamma ir perfektā bērnaukle un vienmēr ir gatava atbraukt un iedot mums atvaļinājumuatliek tikai nopirkt biļeti, mamma paņem savas mini brīvdienas un brauc pie mums čubināties. Bez viņas es pat nezinu vai mēs kaut kur maz vienītī aizbrauktu.
Linda B. wrote:Lasu un nedaudz brīnos. Mēs ne tikai esam gandrīz viena vecuma, bet mums pat māsas ir gandrīz viena vecumaManējā arī brauc ciemos un suņus dzenā nepagurstoši.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests