Nez, cik gadiem man būtu jāpaiet, lai rastos imunitāte. Kaut kā nerodas, bet padomus dot citi māk. Un ne jau tikai par suņiem šādi uzbāžas ar neprasītiem padomiem...

Spigana wrote: Man arī šausmīgi būtu gribējies Mio iemācīt, ka ciemiņiem virsū lekt nedrīkst, ka katrs kurš viņai pietupjās vēl neaicina viņu ielidot sev klēpī un ka laizīt sejas vispār ir no no
Spigana wrote:Un es pat nesākšu vārīties par vīra ģimenes mīļāko atbildi uz jautājumu, vai Mio drīkst kaut ko iedot: "Drīkst, ja tikai Spīgana neredz."![]()
![]()
Teodors wrote:Jā, gaidu gadus gan sev, gan Teodoram. Būs mierīgāk.
Teodors wrote:Vieta, kur Cēsīs noteikti ir jēga izstaidzināt suņus, ir meži ap Ninieri - tur ļoti reti kad kāds ir, un ir jau nopietnāki gabali. Es fiksi uzmetu kartē abus ceļus, vari apskatīt. Tiešām iesaku Ninieri. Es esmu uzzīmējusi garāku ceļu, bet var arī tikai apkārt ezeram - tur ir super.
Teodors wrote:ĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀĀ ĀĀĀĀ'ĀĀĀĀĀ ĀĀĀĀĀĀA''ĀĀĀĀĀ!!!!![]()
TEO ŠODIEN PALIKA VIENS UZ 40 MINŪTĒM UN NE REIZI NEKAUCA.
Sidenote: Jā, nu, viņš izraka no koridora skapīša divas kurpes, savu kārumu trauciņu ar visiem kārumiem, un iznīcināja vienu paciņu ar vates kociņiem, bet VIŅŠ NEKAUCA. Un NEKAS NAV BOJĀTS. Arī suns nē!
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest