Un vispar - Cigim jau paris dienas pari 2 gadiem pardzivojiesn un es ka nemanu to pratigumu (nu, kad ar kurpju snori vares vest pa ielu), ko soliji, ta nemanu!! Kas vel vakar bija vienu manu velas gabalu izvilcis no skapja un izpreperejis bisku!!

brex wrote:Labi, ka Cillei viss OK!! Kad tad plano vinai sicus? Tie gan bus mmmaaaazzzziiini
Un vispar - Cigim jau paris dienas pari 2 gadiem pardzivojiesn un es ka nemanu to pratigumu (nu, kad ar kurpju snori vares vest pa ielu), ko soliji, ta nemanu!! Kas vel vakar bija vienu manu velas gabalu izvilcis no skapja un izpreperejis bisku!!
maksis wrote:Andrushka
PM kastē ieskaties?
Andrushka wrote:brex wrote:Labi, ka Cillei viss OK!! Kad tad plano vinai sicus? Tie gan bus mmmaaaazzzziiini
Gribi Chillēnu?![]()
brex, neapbizo lūdzu manu bērniņu, Čigītis ir pati nevainība.
Andrushka wrote:Čau, Kriistin!Pirmā bilde , ja nemaldos, no Dālderiem.
brex wrote:Jasaka, ka es nerisketu sadu siksnu uz savu suni izmeginat - kur garantija, ka vins aiz soka nemetas prom, ko acis rada, nevis atpakal pie masinas?? Bet nu labi - ka jums palidz.
brex wrote:esmu loti lepna - mums 1 dienas laika izdevas Cigim iemacit komandu KEPU!! es vinam cik ilgi meginaju iemacit dot KEPU, bet atkal pie vainas bija dumjie saimnieki, kas nespej sunitim iestastit, ko grib panakt. Bet vakar Cigi diedeleja piparkukas, sakuma bolija acis, tad puta, tad bakstija ar purnu, tad tureja purnu uz kajas, un tad saka bakstit ar kepu - tad nu nemam kepu un teicam KEPU, pec kadas 5x reizes vins jau saprat, ka vajag dot kepu, tad var dabut piparkukas gabalinu (sito nelasit Andrushkai)!
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest