Ak skonto pirmoreizi paglaudiju burvīgo cane corso Nu super skaisti suņi, mani tiešām uzrunāja! un tik intresanta krāsa puisītim bija, tāda tumša tīģerkrāsa? vai es kko jaucu?
Gan jau nejauc, skonto bij tīģerkrāsas suņi, bet es ceru ka, te kāds ieliks dalībniekus un uzvarētājus (kaut tos jau es noskaidroju) Bet pilnu aprakstiņu derēja
Par cik te vairs neviens negrib rakstīt, tad nāksies man pašai ar sevi pačalot Man šodien no Zviedrijas atsūtīja manas Luxsas meitiņu, nu jau 7,5 mēnešus vecu, te pāris bildes
lai arī rotveileri ir okupējuši manu sirdi, es tomēr domāju,ka kaut kad tālā nākotnē man būs melna korsa, nu tā, lai mazliet uzpiparotu rotveileru bariņu skaisti suņi un Liepājas puika Dorado - skaistuļu skaistulis! nekas vairs no tā mazā lempīša,ko atceros kaut kad sen,sen atpakaļ.
Paldies, lauva, par komplimentiem!!! Ceru vēl kādu reizi reizi tikties ar Aslanu & Co Nu jau mazais lempītis ir izaudzis kopš Tu pēdējo reizi mūs redzēji, mēģināsim kādu bilžu vēl šeit ielikt, kad būs brīvāks brīdis.
tad jums laikam uz Spāniju būs jābrauc ciemos. Co vēl ir Liepājā, bet Aslans nu jau nedēļu spāniski mācās runāt bet bildes gan ieliec vēl,lai man ir kur acis pamielot