es arī taisu sarakstu un vakarā pirms izstādes pakojos un svītroju ārā sapakoto. un c/r kopiju es arī drošības pēc ņemu līdzi, nekad nevari zināt, kad kādam tarakāni salīdīs galvā.

tas par mājās aizmirsto suni gan bija labs.

Demix wrote:Galvenais neaizmirst uz izstādi paņemt līdzi ĪSTO suniMan pagājušo gadu uz vienu izstādi gandrīz paņēmās ne tas suns kurš bija pierakstīts!!!
Par cik rakstīju uz visām LV izstādēm pa 2-3 suņi,jauktā kārtībā,tad vienā reizē biku nojuka,labi,ka numuriņi atnāca laicīgi un nebiju jau sākusi pucēt neīsto
murkata wrote:nomierinošās salvetes suņu ādai (īsspalvainiem tas ir īpaši aktuāli
sansanich wrote:Demix wrote:Galvenais neaizmirst uz izstādi paņemt līdzi ĪSTO suniMan pagājušo gadu uz vienu izstādi gandrīz paņēmās ne tas suns kurš bija pierakstīts!!!
Par cik rakstīju uz visām LV izstādēm pa 2-3 suņi,jauktā kārtībā,tad vienā reizē biku nojuka,labi,ka numuriņi atnāca laicīgi un nebiju jau sākusi pucēt neīsto
Es ari vairakas reizes pirms izbraukshanas paskatos vai esmu sagatavojusi isto suni
Forshi,ka ne es viena taada
Vendeta wrote:Forshi,ka ne es viena taada![]()
Ir gadījies pierakstīt ne to suni uz izstādi, apskaidrība atnāca kopā ar numuriņiem
Return to Izstādes / citi pasākumi
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests