Creme de la Creme wrote:Stirna (buks) - var svaigu (bet tikai gaļu, subproduktus labāk tomēr apvārīt, bet jāskatās kur ņemti un kādas kvalitātes.)
Kriste wrote:Creme de la Creme wrote:Stirna (buks) - var svaigu (bet tikai gaļu, subproduktus labāk tomēr apvārīt, bet jāskatās kur ņemti un kādas kvalitātes.)
Un nevis vienkārši apvārīt, bet kārtīgi izvārīt!!!
Starp citu - ar iztīrīta kuņģa starpniecību var dabūt kādus parazītus?
Creme de la Creme wrote:
Nu tad jau liellopu arī jāvāra...Jo vairāk vārita, jo mazāka no tās gaļas jēga...
Es personīgi dodu svaigu...
Creme de la Creme wrote:Nu vēl jau var arī likt saldētavā, izsaldēt un tad dot.
Creme de la Creme wrote:Bebrs - svaigu (ļoti laba gaļa - diētiska un daudz dažādu ''labumu'' saturoša). Par bebra gaļu es parasti priecājos visvairāk! Un suņi arī
Nauris wrote:Un bebri kurus man n**ig nevajag
Nauris wrote:Ticu par gaļu, bet bebrus man nevajag, jo viņu vietā man vajag tās apses, ko viņi graž, prieks jumta lubiņiem
Un lai gan bebrs tagad ir šaujams bez limita, vietējiem medniekiem neinteresē... varbūt kāds alu suns var šamos izdzīt ārā un tad es ar cirvīti vai lāpstu
Return to Suņu kopšana un barošana
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests