Māra wrote:Vēl gan pāris mēneši laika, bet satraukties man neviens nevar aizliegt jau tagad....
Vasarā plānojas garš brauciens ar auto līdz Šveicei. Ar suņiem. Tātad arī - ar ēdmaņu viņiem. Neviens no auto pārējā satura suņus ar RAW nebaro (tātad neieinteresētas personas, pasai jātiek galā, kas logiski, protams) un arī gan jau nebūs ar mieru meklēt pa nepazīstamām vietām sastāvdaļas, pietam, tas paņem laiku un nez cik arī izmaksā, tā ka atkrīt.
Konservi it kā variants, atrodot sakarīgākos, bet tā kā braucam startēt ar suņiem kursingā, kur suns atdod sevi par 100% negribētos pirms lielākā Eiropas iznāciena iedot suņiem kko, no kā izrādās, ka parauj pļutka, suns novārgst vai vēl sazin kas. Gribas tomēr to pašu līķi stiept līdzi, kas punčiem un enerģijas uzņemšanā ierasts. Vietas auto arī maz. Aukstumsoma? Vasarā cik ilgi tāda sasaldētas porcijas noturētu?
Kāds ir ko tādu veicis? Kādi rezultāti? No kaltējumiem jau ar diez vai suns paēdīs un vai vispār vērtība pietiekama tur?
Īsāk sakot - labrāt uzklausītu ieteikumus un idejas, ko ar diviem lopiem vasarā izbraucot darīt ar ēšanu.
Sanāk prom laikam nedēļu būt, tā ka apjoms normāls. Un 4 dienas vismaz ceļā (turp-atpakaļ).
Я в поездках кормлю беззерновым кормом, но у моей собаки нет проблем туда-обратно менять.
Как вариант просто в продуктовых магазинах по дороге брать что-то из курицы + например салат овощной.