silverequs wrote:Mīļie cilvēki, būsim ekonomiski, taču tam dēlītim, kas ir viens
ir divas puses!
Bet man vislabāk garšo šašliks, kas marinēts tieši etiķī, po*** uz sausumu, jo ir ņama.
Bet jā to parazītu cepot nevar iznīdēt, tur vajadzīgas vismaz 3-4 stundas vārīt, lai būtu ok, neprasiet no kurienes skaitļi, mums tā kādreiz bioloģijā mācīja.

Nu tad jau jāņem krāsa vai kāds kasīklis un jācep virsū katrā pusē burti,piem.D&G

lai nesajūk,nē tas man par grūtu,man vieglāk ar diviem dēlīšiem,cik tad tāds maksā?!?
Bet šašliks man arī labāk garšo ar etiķīti
energyPar steiku gan man šķiet,ka tas īstais ir tikai un vienīgi no liellopa,vismaz man tas garšo,nu tas ko pārdod RIMI

Pusfabrikāts vien jau pasaka,kas tas ir,steiks ir jāgatvo īpaši un gatavu nevar nopirkt tik garšīgu,kā mājās gatavotu,nu restorānos gan ir o.k.No cūkgaļas gan asiņainais nesanāk to gan varu apgalvot par visiem 100%
