Jau iepriekš par šo diskutējām, kā jau arī teicu, man dzīvesveids neļauj barot tikai pēc raw. Tad nu mans gala variants ir sabalansēts raw + ik pa laikam kādu ēdienreizi aizstāju ar labu sausu. Kapēc - pavisam vienkārši. Lai pie nepieciešamības dot sauso, man nebūtu jātaisa pāreja. Daudz esam ceļā un tad neatsverama priekšrocība ir sausajai. Uz mazāku suni, pieņemu, ka risinājumu ir vieglāk piemērot, bet man alternatīvu nav. Arī šobrīd esam prom no Lv un lai cik stūlbi tas arī nebūtu, te pārtikais veikalā visa fasētā gaļa ir ar sāli. Johaidī, pat saldēti vistu stilbiņi jau ir ar sāli
Gan jau ir kāds gaļas veikals vai sazin kas, kur varētu arī meklēt kaut ko nesālītu, bet neesmu nevienam tādam veikalam uzskrējusi virsū.
Ja grib labai sausajai dot aut ko klāt, tad tā pat kā plikam raw ir jādomā par pilvērtīgu sadalījumu, jo teorētiski sausajā vajadzētu būt visam nepieciešamajam un dodot kaut ko vienu klāt, šis līdzsvars tiek izjaukts. Nu un tad ņemot vērā to ņemšanos ar raw, daudz ērtāk (man, nezinu kā citiem) ir vienreiz visu iepirkt, sasvērt, salikt maisiņos un saldētavā iekšā. Pēc tam ņem tik pa vienam ārā un nekāda vaina