Hammers blogo ikdienā

Blogs and Chats

Hammers blogo ikdienā

Postby zirdzinsh » 04 Nov 2011, 13:11

Heii, heii, visi mīļie suņu draugi! Ņemot vērā, ka pašlaik man ir daudz brīva laika un dienas pavadu relaksējoties no rīta līdz vakaram, bez jebkādiem pienākumiem, nolēmu sākt blogot (ja godīgi, uzdzen smieklus šis jaunvārds). :dejosuns:

Nu ko! Sākšu ar iepazīšanos. Esmu mazs žiperis, kuram patīk dauzīties, baudīt dzīvi un ik pa brīdim sastrādāt kādu jautrību, lai uzjautrinātu savus saimniekus. Maijā es nosvinēju savu 2 gadu jubileju, tātad esmu jau nobriedis, dzīves gudrs, ar saviem uzvedības modeļiem un raksturiņu suns. Atļaušos piebilst - labākais no visiem suņiem. Bet neķeriet kreņķi - augsta pašapziņa nav nekas slikts, ja tas neiet vienā ķepā ar iedomību, vai ne? :)

Eh, ko te daudz stāstīt, paskatieties paši. Vai neesmu izcili glīts eksemplārs? :dejo:

Image
Image
Image

Labi, labi, par gaumi jau nestrīdās, bet katrā gadījumā mani saimnieki man liek justies kā visskaistākajam, mīļākajam, svarīgākajam sunim. Diezgan ātri to sapratu, tāpēc, atzīšos, dažreiz to cenšos izmantot savā labā, lai dabūtu kādu papildus gardumu vai sastrādātu kādus nedarbus, jo zinu, ka tāpat būšu The Best. :samilejies: Es protu žēlīgi skatīties acīs un mutē tik pacietīgi, ka neviens nespēj manam skatienam pretoties un nepadalīties ar gardumiem, ko pats lopsē iekšā. Galvenais ir pacietība un nenolaists skatiens, jo aktīva izspiešana nestrādā tik labi, cilvēki "sacepās" un saka - slikts suns. Bet ar maģisko izspiedējskatienu un cilvēka hipnotizēšana es vienmēr esmu panācis savu, turklāt vēl ar uzslavām par to, cik kārtīgs, pacietīgs suns. :jaa: Un varu derēt, ka maniem saimniekiem nav ne mazākās nojausmas, ka tā ir tikai efektīva cilvēku dresēšanas metode. Ha! :jautri:

O, iepazīstināšu Jūs ar savu cīņu biedru, kompanjonu, draugu vai vienā vārda - spalvaino čomu Lakiju. Kopš pirmās reizes, kad satikāmies, es jau sapratu - šis suns viens galā netiks. Nācās ņemt viņu savā pakļautībā. Problēmu nebija - pirmajā sekundē jau bija skaidrs, ka turpmāk mājās saimnieks būšu es. Lakijs ir pārāk maiga būtne, lai uzņemties pienākumus, viņš tāds sapņotājs, bišķiņ pa gaisu, bet nekas - es jau viņu ik pa brīdim paaudzinu. (hehe, tāpat kā viņš mani). Esam laba komanda. Re ku ir mans kušķītis:
Image

Nu ko, draugi, tas tā īsumā, pirmais ieraksts. Ja es varētu, ja man būtu tāda iespēja, es jūs visus, visus, kas deva man otru iespēju dzīvot, kas palīdzēja mani atrasts un atrada, kas sūtīja visas labās domas un novēlējumums, kas bija līdzās savās domās, visus, visus jūs samīļotu tiiiik stipri:
Image

PALDIES, KA DEVĀT IESPĒJU MAN VĒL UZKAVĒTIES ŠAI SAULES PUSĒ KOPĀ AR SAVIEM MĪĻAJIEM! :sirsninas2:
(ja kāds vēl nezin manu stāstu, tad te var pameklēt:http://www.suni.lv/viewtopic.php?f=14&t=2954 )
User avatar
zirdzinsh
Puppy
Puppy
 
Posts: 154
Joined: 31 Jan 2010, 20:32

Share On

Share on Facebook Facebook Share on Twitter Twitter

Re: Hammers blogo ikdienā

Postby AliseM » 04 Nov 2011, 13:28

Pēdējā bildīte diktam mīļa :sirsninas2:
Vai tā ir tapusi pēc smagajiem notikumiem?
Kā puisim tagad - vai nesāk jau sasparoties?
AliseM
Intermediate
Intermediate
 
Posts: 1096
Joined: 13 Jan 2010, 17:12

Re: Hammers blogo ikdienā

Postby zirdzinsh » 04 Nov 2011, 13:31

AliseM wrote:Pēdējā bildīte diktam mīļa :sirsninas2:
Vai tā ir tapusi pēc smagajiem notikumiem?
Kā puisim tagad - vai nesāk jau sasparoties?


bildīte ir no vakardienas. Sasparojos, sasparojos, īpaši, ja dzirdu, ka kāds grabinās gar barībais maisu! :dejosuns:
User avatar
zirdzinsh
Puppy
Puppy
 
Posts: 154
Joined: 31 Jan 2010, 20:32

Re: Hammers blogo ikdienā

Postby Bak-tax » 04 Nov 2011, 13:45

Tiiikkk fooorši uzrakstīts! Noteikti rakstiet vēl, kā jums iet un kā veseļojaties! :estevisamilosu:

Spalvainais draugs Lakijs arī riktīgi foršais! Noteikti dikti skumst un nevar sagaidīt, kad atkal kopā varēs skriet un dauzīties! :samilejies:
Diagnoze- TAKSIS!
Image
Latvijas Takšu un medību Terjeru klubs
http://www.ltmtk.lv
User avatar
Bak-tax
Puppy
Puppy
 
Posts: 285
Joined: 13 Jan 2010, 13:44
Location: Latvija, Rīga

Re: Hammers blogo ikdienā

Postby zirdzinsh » 04 Nov 2011, 13:47

Kādu nedēļu atpakaļ mani beidzot atveda mājās no slimnīcas. Ak jee, ja jūs zinātu, cik laimīgs es biju. Ok, izrādīt to nevarēju, jutos tiešām "nekā", bet iekšēji es lēkāju ar visām četrām gaisā no zemes. :aptracis: Un man bija tāds miers - mājas... Es tikai nesapratu, kāpēc visi apkārt tā satraucās - kur liksim būri, kā iekārtosim guļvietu, kā nesīsim ārā, zāles tādas un šitādas, režīms gulēt, nestaigāt, brūces tīram, utt Visi kaut ko stresoja man apkārt, kamēr es pilns sirdsmiera gulēju gultā un ar vienu ausi klausījos, bet domās biju jau pagalmā sargājot savu teritoriju. Centos piecelties, bet nesanāk..sapratu, ka sargāšana uz kādu laiku būs jāuztic Lakijam, jo man tiešām trūkst spēka...un saimnieki arī saka, lai ņomierinos, čuču, nesatraucos.. Bet Lakijs, nu viņš, tik maigs kā ziediņš, ko viņš var nosargāt, viņam cirkā vajadzētu uzstāties nevis sargu tēlot. :jautri: Bet nekas, nekas, apmācījis esmu, gan jau kādu laiku tiks galā. Un es jau arī neguļu ķepas klēpī salicis, pie katras iespējas, kad mani iznes ārā, es visiem pasaku: hello! I'm BACK! wow wow wow. :rej: Kārtībai jābūt!

Tad pagāja pāris dienas, man palika jau daudz labāk un sākās īsta jautrība!. :kanepe: Visi bija iedomajušies, ka es dzīvošu, gulēšu būrī! HA! Šajā?
Image
Nu mīlīši, ko jūs. Nē nu ok, iestūķējāt tur manu mīksto krēslu, plusiņš jums! Bet kādēļ man būri, ja ir gulta, spilveni un čubināšanās? Nē, es skaidri pateicu, ka būris nav priekš manis un mierīgi tur guļu tikai naktī, kad ļauju saimiekiem atpūsties. Ak jā - un paldies par naktslampiņu, man patīk, ka nav tumša gulēšana.

Otra lieta ar ko visi bija izdomājuši, ka es samierināšos bija šis:
Image

Jūs ziniet, kas tas ir? Tas ir viens no briesmīgākajiem cilvēka izgudrojumiem. šādu monstru uzliek galvā tā, ka ausis ir ielocījušās, tu neko neredzi, paēst gandrīz neiespējami, truklāt nepareizā pozā tā plastmasa vēl arī žņaudz, un pats galvenais - es nevaru ne pakasīties, ne pamazgāties. Tā ir vardarbība pret dzīvniekiem, es jums to pasaku! Pa ausu galam dzirdēju, ka šitā citplanietieti liek priekš tam, lai es neplēstu savu operēto šuvi. Nu bet ļautiņi mīļie, no kura laika nav iespējams vienkārši to sarunāt? :lamajas: Ehh, neviens manī neklausījās, tāpēc nolēmu nokost divus kaķus ar vienu kodienu, un rīkojos. Ielika mani būrī ar šito plastmasu. Hihihi... un es tādu trādi rīdi sataisīju. :dejo: Pirmkārt, uztaisīju briesmīgākās skaņas maratonu pa būri grozoties un nespējot iekārtoties (ak cik izcila skaņa - plastmasa pret metālu) un pie reizes arī saplēsu šito plastmasu, tiku no tās vaļā pavisam. :dejo:

Un tagad man plastmasas galvā nav, visas vietiņas, kas man niez, tiek pakasītas manā vietā, visu laiku man kāds guļ blakus un čubina, un es varu pilnībā relaksēties un krāt spēkus, lai drīzāk izveseļotos! Un mīkstā gultā, spilvenos, zem sedziņas, blakus saimniekiem ir daudz, daudz foršāk!
Image Image
Image Image
User avatar
zirdzinsh
Puppy
Puppy
 
Posts: 154
Joined: 31 Jan 2010, 20:32

Re: Hammers blogo ikdienā

Postby zirdzinsh » 04 Nov 2011, 14:09

Viena lieta, ko es nespēju saprast, ir - kāpēc man neļauj neviens pašam stāvēt uz pakaļkājām. :jaut: Jā, ir sāpīgi, bet es spēju nostāvēt. Un tomēr, saimnieki saka, ka nedrīkstu, jo jāgaida, kad saaugs kauli. Nekas cits neatliek kā gaidīt. Bet tikmēr man ir jāsamierinās ar to, ka dabiskās vajadzības nokārtoju diezgan dīvainā stāvoklī. Nē, nu ok, kad jau notiek "process" man atļauj stāvēt, sēdēt pašam, bet līdz tam, kamēr saņemos, mani tur kā ķerru. Sākumā turēja ar dvieli zem vēdera pakārtu gaisā. Nu bāc - ziniet, cik neveikli jutos? īpaši, kad katru reizi gadījām apčurāt to dvieli..? Un tad vienā diena tapa super izgudrojums, kurā pats jūtos ērtāk un arī saimniekiem vieglāk:

Image

Jā, zinu, izskatos smieklīgi, bet ko darīt... Lakijs arī iesmēja par mani, pūku dupsīts tāds! bet vienalga mēs esam labākie čomi! :sirsninas:
Image
User avatar
zirdzinsh
Puppy
Puppy
 
Posts: 154
Joined: 31 Jan 2010, 20:32

Re: Hammers blogo ikdienā

Postby Ivettta » 04 Nov 2011, 20:40

Hammeriit... viss bus labi! :sirsninas2:
Image
Image
Ivettta
Junior
Junior
 
Posts: 569
Joined: 15 Feb 2010, 14:50
Location: La Rochelle, Fra

Re: Hammers blogo ikdienā

Postby Laura » 04 Nov 2011, 21:37

Hammerīt, mēs ļoti priecājamies par to, ka esi ar saviem saimniekiem! Smagajās dienās, kad viens nīki zem kāda krūma kaut kur mežos, turējām visus savus mazos čehu īkšķīšus...
Bročeks & Rēzija
Image
User avatar
Laura
Intermediate
Intermediate
 
Posts: 1688
Images: 0
Joined: 13 Jan 2010, 14:30

Re: Hammers blogo ikdienā

Postby Anita :) » 08 Nov 2011, 15:24

ak, dieniņās, jau no 4.novembra ir šis blogs un es to pamanīju un izlasīju tikai tagad :neparliecinats:
Paldies zirdzinj! Ar lielu interesi par Jums lasu un joprojām domās esam ar JUMS :labipadarits:
User avatar
Anita :)
Junior
Junior
 
Posts: 685
Joined: 29 Jan 2010, 14:39

Re: Hammers blogo ikdienā

Postby zirdzinsh » 10 Nov 2011, 12:18

Hei, hei visiem šajā saulainajā dienā! :dejosuns:
Vakar vakarā biju foršajā vietā, kur dod kārumus pie superīga dakterīša, un beidzot man noņēma tās metāla kniedītes no ķepas. Hip Hip urā, neviens tagad man neliedz čubināt to vietu..oiii, cik es biju priecīgs. :aptracis: Vēl man uztaisīja mazu "čiku", saimniece teica, ka tās esot asinsanalīzes un tā mēs noskaidrosim, cik labi es atveseļojos. :huh: Ko tur daudz domāt? Es jau esmu vesels, gribu skriet, vārtīties, dauzīties... :dejo: Bet visi saka, ka nedrīkstu. Un varēšu tikai pēc Jaunā gada jeb tad, kad pienāks tā diena ar kaut kādu koku istabā zem kura būs mans vismīļākais kauliņš ar sarkano lenti. Tad es varēšot atkal skriet. :dejosuns: Tikai nezinu, cik ilgi tas vēl jāgaida?
Vēl vakar noklausījos, ka viņi grib mani peldināt! :aknee: Šitajā aukstumā??? Nē, nē, es neko tādu nepieļaušu. Kaut ko dzirdēju par vannu, par Somiju, par meklēšanu. Ehh, kas zin, kas mani sagaida tālāk...
User avatar
zirdzinsh
Puppy
Puppy
 
Posts: 154
Joined: 31 Jan 2010, 20:32

Re: Hammers blogo ikdienā

Postby Suņamamma » 10 Nov 2011, 14:06

Izklausās, ka Hammerītis strauji veseļojās, tas ir labi :)

Tik par to peldināšanu īsti nesapratu - vai jāpeldina, lai nomazgātu vai peldēšana domāta kā vingrinājumi kājiņai?
Image
User avatar
Suņamamma
Baby
Baby
 
Posts: 78
Joined: 26 Sep 2011, 17:04
Location: Rīga

Re: Hammers blogo ikdienā

Postby Laura » 10 Nov 2011, 14:28

Es sapratu, ka tas domāts kājas vingrināšanai. Cilvēkiem taču arī pēc tādām traumām iesaka ūdens procedūras!
Image
User avatar
Laura
Intermediate
Intermediate
 
Posts: 1688
Images: 0
Joined: 13 Jan 2010, 14:30

Re: Hammers blogo ikdienā

Postby zirdzinsh » 10 Nov 2011, 14:35

Suņamamma wrote:Izklausās, ka Hammerītis strauji veseļojās, tas ir labi :)

Tik par to peldināšanu īsti nesapratu - vai jāpeldina, lai nomazgātu vai peldēšana domāta kā vingrinājumi kājiņai?


Peldēšana nepieciešama, lai nezaudētu pavisam muskuļus, jo 2 mēneši bez kustībām ir ilgs laiks. Staigāt nevar, bet peldēt drīkst un pat vajag.
User avatar
zirdzinsh
Puppy
Puppy
 
Posts: 154
Joined: 31 Jan 2010, 20:32

Re: Hammers blogo ikdienā

Postby Anita :) » 10 Nov 2011, 14:46

a kā Hammerītim patīk ūdens? Labprāt pļunčājās?
User avatar
Anita :)
Junior
Junior
 
Posts: 685
Joined: 29 Jan 2010, 14:39

Re: Hammers blogo ikdienā

Postby zirdzinsh » 10 Nov 2011, 14:49

Anita :) wrote:a kā Hammerītim patīk ūdens? Labprāt pļunčājās?


Jā, man ļoti patīk, galvenais, lai silts ūdentiņš. :pedinja:
User avatar
zirdzinsh
Puppy
Puppy
 
Posts: 154
Joined: 31 Jan 2010, 20:32

Re: Hammers blogo ikdienā

Postby Anita :) » 10 Nov 2011, 14:56

tad jau procedūras būs visai patīkamas. Beidzot varēs izvingrināt kājiņas - atkal varēsi būt kustībā! Super
User avatar
Anita :)
Junior
Junior
 
Posts: 685
Joined: 29 Jan 2010, 14:39

Re: Hammers blogo ikdienā

Postby zirdzinsh » 10 Nov 2011, 15:05

Anita :) wrote:tad jau procedūras būs visai patīkamas. Beidzot varēs izvingrināt kājiņas - atkal varēsi būt kustībā! Super


Sākumā jāpārbauda, vai tā vanna, kurā viņi grib mani likt iekšā, būs pietiekami dziļa manām garajām ķepām. :ludzu: Diemžēl Latvijā nav tādu suņu rehabilitācijas centru kā Somijā, Krievijā, ASV.. :(
User avatar
zirdzinsh
Puppy
Puppy
 
Posts: 154
Joined: 31 Jan 2010, 20:32

Re: Hammers blogo ikdienā

Postby AliseM » 11 Nov 2011, 14:02

Paskaties šajā mājas lapā - http://www.e-lilly.lv/?page=2 - Varbūt kaut kas noder :)
Prieks, ka veseļojaties!

mani vispār mazliet nomoka jautājums - no kurienes Hammerīts ir? Tas ir no kādas audzētavas? vai izstādēs arī esat pabijuši?
AliseM
Intermediate
Intermediate
 
Posts: 1096
Joined: 13 Jan 2010, 17:12

Re: Hammers blogo ikdienā

Postby zirdzinsh » 11 Nov 2011, 14:29

AliseM wrote:Paskaties šajā mājas lapā - http://www.e-lilly.lv/?page=2 - Varbūt kaut kas noder :)
Prieks, ka veseļojaties!

mani vispār mazliet nomoka jautājums - no kurienes Hammerīts ir? Tas ir no kādas audzētavas? vai izstādēs arī esat pabijuši?


Mums ir LKF ciltsraksti, nākam no Iecavas (audzētāja - Margarita), iegādājāmies 7 mēnešu vecumā. :) Uz istādēm gan nekad neesam plānojuši iet, kaut kā "neaizķer" tā lieta. ;)

Nedēļas prieks - saņēmām asins analīžu rezultātus, aknu rādītāji ir ĻOTI uzlabojušies. Nav vēl ideāli, zālītes jāpadzer vēl kādu mēnesi, bet tomēr STIPRI labāki rezultāti! Hip Hip Urā! :aptracis:
User avatar
zirdzinsh
Puppy
Puppy
 
Posts: 154
Joined: 31 Jan 2010, 20:32

Re: Hammers blogo ikdienā

Postby just ERGO » 11 Nov 2011, 14:33

:sirsninas: milzīgs prieks par rezultātiem, viss norāda uz to, ka veseļojaties un saimnieku mīlestība un rūpes Hammerītim dod spēku un izturību!
Tā turpināt! :dejo:
User avatar
just ERGO
Junior
Junior
 
Posts: 547
Images: 5
Joined: 14 Jan 2010, 12:32
Location: Mežciems

Next

Return to Blogi un tērzētavas

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 20 guests