energy wrote: Ja normāli ar birstīti paberž, tad visu izdodas nomazgāt.
Nomazgāt jau izdodas, bet švīkas ta paliek.
energy wrote: Ja normāli ar birstīti paberž, tad visu izdodas nomazgāt.
ajame wrote:vēl var marinādei izmantot gāzētu minerālūdeni
pixy wrote:Es mēdzu marinādei melno sojas mērci pievienot.
čība wrote:pixy wrote:Es mēdzu marinādei melno sojas mērci pievienot.
Es gaišo Man jau sāk likties, ka bez gaišās sojas merces vispār nemāku nevienu gaļu vairs uztaisīt, jo kaut kā "nav tas"...
undd wrote:Jautājums par sojas mērci, cik ļoti viņa ir nelietojama pēc derīguma termiņa beigām? Man te savulaik eksis ir pircis, es pati lietojusi nekad neesmu, un vienmēr pie l/skapja revīzijas atstāju tās pudelītes ar domu - varbūt kādreiz, tagad apskatījos, derīguma termiņš svaigākajai ir 2008.gads. Laikam jau jāmet ārā, ne?!
undd wrote:Jautājums par sojas mērci, cik ļoti viņa ir nelietojama pēc derīguma termiņa beigām? Man te savulaik eksis ir pircis, es pati lietojusi nekad neesmu, un vienmēr pie l/skapja revīzijas atstāju tās pudelītes ar domu - varbūt kādreiz, tagad apskatījos, derīguma termiņš svaigākajai ir 2008.gads. Laikam jau jāmet ārā, ne?!
undd wrote:jā, starpcitu, ļoti garšīgs šašliks sanāk arī marinējot tikai tomātu mērcē, visparastākajā (protams, sāls, pipari vai kāds garšvielu maisījums), bet gaļai, arī vistai, vislabāk, ja tā t/mērcē pastāv diennakti
Sisija wrote:undd wrote:Jautājums par sojas mērci, cik ļoti viņa ir nelietojama pēc derīguma termiņa beigām? Man te savulaik eksis ir pircis, es pati lietojusi nekad neesmu, un vienmēr pie l/skapja revīzijas atstāju tās pudelītes ar domu - varbūt kādreiz, tagad apskatījos, derīguma termiņš svaigākajai ir 2008.gads. Laikam jau jāmet ārā, ne?!
Nevaru iedomāties, ka man sojas mērcei varētu beigties derīguma termiņš , man parasti nelaikā beidzas pati mērce
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests