Creme de la Creme wrote:Patīk ka mājā smird?
DanaMary wrote: liku cepešķrāsnī kā parasti.
wolf-eyes wrote:Šķiet, ja ir ļoti karsta diena, tad var mēģināt kaltēt saulē.
DanaMary wrote:Lūk: http://bgskreta.blogspot.no/p/bb-receptes.html nedaudz zemāk jāpatin, zem barībām. Bet ar parasto gaļu nez vai sanāks. Lai gan kas zin, varbūt tiešām ilgi,ilgi kaltejot akaut kas sanāk.
NARDICUM wrote:Agnese, bet Tu iedomājies, ka esi galīgi Aļaskā dzīvojošs ziemeļu cilts indiānis, un sabāz gaļu saldētavā!
karalislauva wrote:Atvainojos par tādu muļķīgu jautājumu, bet kas ir smirduļi?
Tas tiešām sanāk lētāk? Cepeškrāsnis, cik zinu, tērē daudz elektrības, esi izrēķinājusi, cik tas izmaksā?IneseL wrote:apžāvēju vispirms kādu stundu uz 100 grādiem, pēc tam turpinu uz 80 kamēr gatavi. parasti ilgi - vai nu vairākas dienas pēc kārtas pa vairākām stundām, vai visu nakti no vietas
pixy wrote:Tas tiešām sanāk lētāk? Cepeškrāsnis, cik zinu, tērē daudz elektrības, esi izrēķinājusi, cik tas izmaksā?IneseL wrote:apžāvēju vispirms kādu stundu uz 100 grādiem, pēc tam turpinu uz 80 kamēr gatavi. parasti ilgi - vai nu vairākas dienas pēc kārtas pa vairākām stundām, vai visu nakti no vietas
pixy wrote:Tas tiešām sanāk lētāk? Cepeškrāsnis, cik zinu, tērē daudz elektrības, esi izrēķinājusi, cik tas izmaksā?IneseL wrote:apžāvēju vispirms kādu stundu uz 100 grādiem, pēc tam turpinu uz 80 kamēr gatavi. parasti ilgi - vai nu vairākas dienas pēc kārtas pa vairākām stundām, vai visu nakti no vietas
ievish wrote:pixy wrote:Tas tiešām sanāk lētāk? Cepeškrāsnis, cik zinu, tērē daudz elektrības, esi izrēķinājusi, cik tas izmaksā?IneseL wrote:apžāvēju vispirms kādu stundu uz 100 grādiem, pēc tam turpinu uz 80 kamēr gatavi. parasti ilgi - vai nu vairākas dienas pēc kārtas pa vairākām stundām, vai visu nakti no vietas
Atkarīgs, kāda cepeškrāsns, ja lētā gāze, tad droši vien, ka lēti, bet, ja elektrība - noteikti nē.
Es savam sunim aknu gardumus izmantoju apmācībā un esmu atradusi sev visērtāko sagatavošanas veidu - sagriež aknu strēmelēs un izvāra. Tad izņem no ūdens, apžāvē un sagriež gabalos. Jāizlieto nepilnas nedēļas laikā, citādi sabojājas, bet gatavošana ir ātra un ērta un gabaliņi sausi, rokas nesmērē, bet smaržo pietiekami, lai jebkuram sunim, kas vispār ēd gardumus, būtu interesanti.
Return to Suņu kopšana un barošana
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests