Acīmredzot audzētavā "galva" nezin ko dara "kājas" (vai otrādi), ja reiz informācija nav nonākusi līdz juridiskajam īpašniekam.
man tomēr nedaudz nav skaidrs,kāpēc tas bija jāuzdod šeit un nevs klubā/ LKFā, šis nav LKF forums.Princese Zeltīte wrote:Jautājums sekojošs ..... Vai LKF netiek veikta nekāda audzētavu uzraudzība?
madja wrote:no citas perspektīvas paskatoties- nedaudz īpatnēji,ka pēkšņi forumā ir 3 jauni lietotāji,kas metas tēmu apspriest. kurš no visiem ir trollis?
ja pirmais jautājums bija šāds,man tomēr nedaudz nav skaidrs,kāpēc tas bija jāuzdod šeit un nevs klubā/ LKFā, šis nav LKF forums.Princese Zeltīte wrote:Jautājums sekojošs ..... Vai LKF netiek veikta nekāda audzētavu uzraudzība?
vēl liriskākai atkāpei - mani pārsteidz posta autores pārsteigums, ņemot šķirni,kas ļoti daudz kur tiek ierindota slimīgāko suņu topos tieši ar displāziju, kā arī redzot,kādas pakaļas ir audzētavas mājaslapā redzamajiem suņiem.
Princese Zeltīte wrote: tāda diagnoze ir ģenētiska iedzimtība, nevis "kāpelēšanas pa trepēm" rezultāts.
supersuns Bulta wrote:Es atvainojos, ja kādu aizvainoju.
Esmu jauniņais, bet sevi, nekādā ziņā, neuzskatu par trolli, nekas aizskarošs no manas puses nav uzrakstīts.
Princese Zeltīte wrote:Ja godīgi, tad uzsākot šo diskusiju, vēlējos saņemt kompetentu atbildi no respektablas (kā tā sevi pozicionē) atbildīgās organizācijas.
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests