fedelta wrote:Tas nebija domāts kā pārmetums, bet gan vairāk kā - ja suns normāls un audzināts, domāju, ka nekādu īpašo attieksmi nevajag.
Nē nē, kā pārmetumu neuztvēru, bet laikam domu neprecīzi izteicu. Nav jau tā, ka stafikus nebūtu satikusi, bet te es vairāk to uzsvaru uz bērniem lieku, jo nesen gadījās novērot suni vulgaris, kurš visādi jauks un mīlīgs, bet tikko citi bērni nāk pie "viņa" bērna, viņs iet viņiem pa vidu, izšķir. Un dzirdēti vēl visādi suniski gadījumi ar bērniem, kur suņi sargā, vai uztraucas vai kas nu kuram un tad nu iedomājos, vai stafiem nav kkas tāds tipisks - konkrēti savu ģimeni īpaši sargāt, pat ja nav īsts apdraudējums, vai kas cits līdzīgs. Varbūt gluzi pretēji - pārmilzīga mīlestība uz visiem bērniem, piemēram. Jo ir tak arī tādi suņi.
Tā kā mani suņi būs laaaimīgi neiet pie bērniem, bet kā jau teicu, tā nav normālu suņu pieredze, kas ir man, tad gribēju dzirdēt ko vairāk par to normālo un šajā gadījumā par konkrētu šķirni

Bet citādi jau vispār būtu interesanti uzzināt kā nu katrs suns reaģē uz bērniem - saviem un citiem.