eldberg blog

Blogs and Chats

eldberg blog

Postby eldberg » 01 Apr 2010, 10:59

Esi sveicināts "eldberg" blogā.
Ja ienāci te caur saiti http://www.suni.lv/eldberg - iespējams, ka gribēsi lasīt pašu jaunāko, tad dodies uz pēdējo lapu, kur ir svaigākie ieraksti (lapas labajā pusē spied uz liekākā cipariņa, patreiz tu esi "1" lapā.

Kontaktiem: viewtopic.php?f=18&t=54 un http://www.facebook.com/egirts

Mūsu audzināto kucēnu blogs/blog about our puppies that we rised - http://www.suni.lv/versatilerunes

Greetings, you have reached "eldberg" blog.
Sorry, it is in Latvian, you can get the basic idea by using this translation; but hey, I do read English my self, so you can post a replay if you want to, I asure you, you will get an answer.



Sākums:

Mana dzīve = 100% suņu*

* 100% tikai tik tālu cik http://www.suni.lv. Bez suņiem man ir arī citas intereses - lai cik jocīgi suņinieku auditorijai tas neizklausītos :tikainesaki:
Nu par šām citām interesēm un neizbēgami arī par suņiem būs šis stāsts (nav monologs - atvērst jautājumiem...) - turpināsies, līdz neapniks veikt jaunus ierakstus!

Apdeitots uz 2021 gada...
Nedaudz par sevi...
vecums: ap 40
izglītots: jurista un transporta loģistijas/ekonomista diplomi no augstskolām, maģistrus ar pabeidzu...
dzīvnieciskais stāvoklis: Austrālijas aitusuņi - 4 gab (+4 -2 kopš bloga sākuma), (bija reiz: Malamuts 1 gab. (labots: kaķu vairs nav.. a mok būs; labots 2: ir viens kaķis)
nodarbošanās (labots 3): projektu vadītājs; http://www.sleddog.lv - valdes priekšsēdētājs, http://www.suni.lv uzraugs, arī suņu frisbija spēlētājs... tēvs :)
sports: kas tik dzīvē nav apmeklēts trenējoties - teniss, basketbols, futbols, grieķu-romiešu cīņa, Ju-jitsu (2 gadus - visilgāk no visiem), florbols, PC-rally :braucam: (CMR2, bez trenera gan :D), Kalnu riteņbraukšana (hobija līmenī MTB posmos), patīk skvošs... erudīcijas spēles tak nav sports ne? Labots: suņu frisbijs. Kamanu suņu sacīkšu starptautiskās kategorijas tiesnesis.
sports patreiz (labots): baikdžorings (vairs nē), skūteri, 2 suņu kamanas (vairs nē)... frisbijs (suņu), kārklu izzāģēšana... biežāk sanāk ko rīkot un tiesāt, kā startēt.
mīļākā pieturzīme: ...
kāpēc eldberg: nu katram jau savs nick... mīļākajā datorspēlē varēja ievadīt tikai 3 burtus, tda bija GHI (~ izrunājas "džī" kā dažs man vēl tagad sauc), pēc tam čatā (delfi) bija GHI_eldberg, pēc tam palika tikai eldberg... ja nebūtu dikti sarežģīti, pie kāzām mēs ar sievu gribējām pāriet šādā uzvārdā... bet dikt sarežģīta ir uzvārda maiņa... vispār man uzvārds ir Eldmanis... principā arī tāds ir Latvijā apmēram tikai 10 ja nemaldos... (nejaut ar Feldmaņiem)
Dzīvesvieta: 5ha no Ogres novada
Image
p.s. vītolu bebrs nograuza :D
User avatar
eldberg
admin
admin
 
Posts: 4268
Images: 510
Joined: 13 Jan 2010, 12:44
Location: Ogres novads

Share On

Share on Facebook Facebook Share on Twitter Twitter

Re: eldberg blog

Postby Eklēriņš » 01 Apr 2010, 11:09

Tu gribi teikt, ka tajā bildē ir tā vieta, kur Tu dzīvo? Kā gleznā! :esmilu:
User avatar
Eklēriņš
Champion
Champion
 
Posts: 2959
Joined: 13 Jan 2010, 14:22

Re: eldberg blog

Postby Ilze » 01 Apr 2010, 11:14

Ģirt, šo nu gan Tev vajadzēja jau sarakstīt pirms Monopola :) Vēl, lūdzu, atbildi uz jautājumu, kas Tev garšo, jo es dikti apstulbu, kad man pajautāja kas Tev un Raitim garšo... Maksimas kartupeļu čipši? :)
Ilze
Intermediate
Intermediate
 
Posts: 1385
Images: 1
Joined: 14 Jan 2010, 09:27

Re: eldberg blog

Postby eldberg » 01 Apr 2010, 11:31

Eklēriņš wrote:Tu gribi teikt, ka tajā bildē ir tā vieta, kur Tu dzīvo? Kā gleznā! :esmilu:

:) klusums... apkārt tikai mežs... (kaimiņi gan ir)... putni un meža zvēri, kas kaitina mūsu suņus ( :pilnmeness: )
Image Image Image
User avatar
eldberg
admin
admin
 
Posts: 4268
Images: 510
Joined: 13 Jan 2010, 12:44
Location: Ogres novads

Re: eldberg blog

Postby eldberg » 01 Apr 2010, 11:34

Ilze wrote:Ģirt, šo nu gan Tev vajadzēja jau sarakstīt pirms Monopola :) Vēl, lūdzu, atbildi uz jautājumu, kas Tev garšo, jo es dikti apstulbu, kad man pajautāja kas Tev un Raitim garšo... Maksimas kartupeļu čipši? :)

1) Steiks (vidēji izcepts), gaļa vispār...
2) Saldumi, Zemeņu (augļu) piena kokteiļi
3) no %-tīgajiem: Malibu ar kolu... gaišais alus
User avatar
eldberg
admin
admin
 
Posts: 4268
Images: 510
Joined: 13 Jan 2010, 12:44
Location: Ogres novads

Re: eldberg blog

Postby eldberg » 01 Apr 2010, 11:41

kā aizsākās mans "suniskums"...?

Kad man bija 9 gadi, mēs no dzīvokļa pārcēlāmies uz privātmāju... Liepājā (biju/esmu Liepājnieks līdz augstskolas pabeigšanai).
Protams tika mātei pieprasīts suns. Bija jau skaidrs ka tāds mums būs... bet nu... zin kā, jāpadīc jau bija.
Es ar omīti biju par VAS, brālis ar otru vecmāmiņu par pūdeli... vienā Liepājā māte noskatīna Neapoles mastifu... PSRS esot uz to brīdi bijuši tādi 15 gab... maksāja ar ja nemaldos 10-15k rubļus... tas bija 1/2 ko par māju bijām samaksājuši... līdz beigās māte majās atveda kolliju :)
Šeila... Amberlands Gold Šeila... CR - bija... pie kādas organizācijas? hvz... aizgāju uz vienu suņu skati... dabūjām teicami.
Mēģināju iziet (man laikam bija 11 gadi) dresūras kursu. Gāja labi... eskāmenus nenolikām... man visi vienmēr teikuši ka man bija reti spītīgs kollijs, pats ar tā uzskatīju. Bet droši vien ka mani kā bērnu suns vienkārši pilnībā nerespektēja. Suns nomira 12 gadu vecumā no kuņģa vēža...
Bija arī kaķis. max sasniedza 9kg. Bet ar to visu masu viņš spēja kāpt kokos, ķert peles utt. Arī VAS lieluma suņiem pa purnu iedot ;) Arī nomira 12 gadu vecumā...

Turpināju studijas, dzīvoju kojās.. pēc tam īrētos dzīvokļos. 2006.gadā ar sievu (aprecējāmies vēlāk) pārvācāmies uz privātmāju... un nepagāja ne daži mēneši kad tikām pie suņa. Malamuta. Aļaskas malamuta. Tobrīd malamuti LV vēl bija uz laikam abu ekstremitāšu pāru pirkstiem skaitāmi. Sandra bija maciņā nēsājusi izgrieztu malamutu kucēnu sludinājuma bildi 1x gadu (par to vēlāk)... Ieraudzija ka atkal pārdod malamutus... bijām pe sievasmātes Saldū, kucēni Tukumā... jau vēls vakars... nē, jābrauc skatīties. Sarunājām, ka braucam skatīties... atpakaļ atbraucām jau par drošības naudas apmēru plānāku maciņu: respektīvi bija teksts kuru izvēlamies? :histerija: Kā izrādījās, tā bilde maciņā bija no tā paša saimnieka pirmā malamutu metiena.

Pie nākamā suņa mēs tikām upurējot virtuves iekārtu... respektīvi tam atvēlēto naudu :D Nauda gan palika arī iekārtai bet citai... es gribēju suni paklausīgo, jeb kā saku - suni pareizo: Austrālijas aitusuni. Kāpēc? Man patīk suņi kas ir cik necik paklausīgi ;) Malamutu no siksnas palaist vaļā ir diezgan riskants pasākums... no bērnības man dikti patika filmā "Mazulis" (Babe - cūka kas ganīja aitas) redzētie suņi... ne jau obligāti šķirne, bet izskats... pat tāda izskaa krancītis man patīk. Filmā biaj Borderkolliji... izlasot aprakstus par tiem, man likās nedaudz par aktīvu... izvēlējos alternatīvu = Austrālijas aitusuni.
Latvijā ir tikai viena audzētava, bet tai uz to brīdi kucēnu nebija... manā stilā nav diez ko daudz gaidīt... izbliezu epastus pa Skandināviju: man vajag FCI, veelu, melnbaltu (trīskrāsu) austrālu kucīti, ko pārdod uz Latviju. Atsaucās 2x... bet pēc pārrunām paliku pie http://personal.inet.fi/private/kennel.tres-colores/ - kā izrādījās vecākās Austrāļu audzētavas Somijā "Tres Colores", ko vada Voutila ģimene. Apsolīju ka aiziešu ar uz dažām izstādēm... beidzās viss tas ar dzīšanos pēc Balt JCH, un galu galā veiksmīgāka BALT CH. Audzētāja atdzinās, ka ja zinātu ka mēs tā pa izstādēm iesim, man būtu devusi perspektīvāko suni (kas par Somu specenes kur 100+ suņi startē) uzvarētāju pagājušogad kļuva... es gan esmu 100% laimīgs ar to ko paņēmām! Primārais mērķis gan bija draugs malamutam... lai nav vienam jādzīvo...

Pagāja šķiet 1,5 gadi... un mums sagribējās šova suni (naf**, ja rēķina ka mēs neesam nedz audzētāji...) Lai arī Ūre (pirmais Austrālis) bija labiem izstāžu panākumue, viņai nav izstāžu gars... Frisbijs, Pich&go - jā...
Nu... sanāca tā ka mūsu (tā mēs visi parasti saucam audzētāju, no kā suni paņemam ne?) audzētavai bija metienā palicis viens kucēns... es pat ar Sandru metienam līdzi nesekoju, jo man diez ko nesimpatizēja kucēnu māte. Bet nu pats kucēns - zilais marmors bija jauks. īsumā - protams tas beidzās ar to ka tas nokļuva pie mums... uz papīra ne, bet pēc vienošanās tas ir līdzīpašumā. Vai sanāca šova suns? Nu... BALT JCH nesakrājām... bet ar šo jau pie viena R.CACIB pat esam 18 mēnešos tikuši... temperements = super!!! Kā smejam, esam ieguvuši kamanu suni vēl vienu = Hāgls + Rūna = 1. un 3.vieta 2-suņu kamanās šogad Baltijas vienīgajās sniega sacensībās... Par panākumiem ringos paldies liels iet Initai Čīmai, kas uz LV W 2009 pienāca pie mums, var teikt vienkārši paņēma viņu no rokām mums (6 mēneši vecs kucēnes) - 20min izdresēja šova stāju (mēs 2 mēnešos to neizdarījām), ringā nopelnīja pirmo BOB puppy... un tā arī visi pārējie ringi Hāglam kopā tikai ar Initu!
User avatar
eldberg
admin
admin
 
Posts: 4268
Images: 510
Joined: 13 Jan 2010, 12:44
Location: Ogres novads

Re: eldberg blog

Postby energy » 01 Apr 2010, 11:55

un 1-2x kaķi(-s)


Kā tas ir jāsaprot? :hih:
User avatar
energy
Intermediate
Intermediate
 
Posts: 1532
Joined: 29 Jan 2010, 15:19
Location: Liepāja

Re: eldberg blog

Postby eldberg » 01 Apr 2010, 11:58

energy wrote:
un 1-2x kaķi(-s)

Kā tas ir jāsaprot? :hih:

Ir (bija?) 2.
1x labu laiku nav redzēts... tā kā viņš jau bija bijis sakosts (lapsas vai kas tamlīdzīgs), tad... ziemas sniegos mok ar ir pazudis :( Mēs tomēr meža vidū dzīvojam...
Nopērkot māju nāca līdzi mantojumā arī Laik-veidīgais suns...
User avatar
eldberg
admin
admin
 
Posts: 4268
Images: 510
Joined: 13 Jan 2010, 12:44
Location: Ogres novads

Re: eldberg blog

Postby energy » 01 Apr 2010, 12:23

Skaidrs.
Mums arī ir laukos kaķis tā ap 9-10kg un tiešām spēj gan kokos kāpt, gan putniņus noķert. Un no sētas ir dzinis prom pat lapsu, nezinu, kā būtu, ja viņi kaut kur tālāk mežā satiktos :nagi:
User avatar
energy
Intermediate
Intermediate
 
Posts: 1532
Joined: 29 Jan 2010, 15:19
Location: Liepāja

Re: eldberg blog

Postby eldberg » 16 Apr 2010, 21:54

Biju cerējis, ka blogu turpināšu uzreiz pēc Lieldienām, pēc atgriešanās no ciemošanās pie saviem un sievas radiem, attiecīgi Liepājā un Saldū.
Pabijām Saldū un tad devāmies uz Liepāju... vēl sestdien (03.04) novadīju izbraukuma treniņu kamanu suņiem (paldies tiem kas ieradās), vakarā atradu sava kollija bildes, lai varētu paturpināt info par suņiem kas man bijuši... bija paredzēts ka savākšu Hāglu no Initas pēc nedēļas ciemošanās (gatavošanās izbraukuma izstādēm)...
...Tikai neturpināšu par suņiem... bet ar divkājaino ziņām :starkisp:
Jā, mēs ar sievu Lieldienās kļuvām par vecākiem - Ciltsrakstos, pfu, tb Dzimšanas apliecībā rakstīts: Gustavs Ernests Eldmanis.
Plānots gan bija cits datums... bet nu sanāca kindersuprise :) Lieldienu zaķis olas neatnesa... nu lab 2x :D
Vispār paldies ka ir tāds Liepājas Perinitālās aprūpes centrs un tā laipnais personāls! (man patīk saukt šo centru par perini-tālāk)
Tā nu ekstra 10 dienas pavadīju Liepājā... kollija bildes uzgaidīs...
... tagad raujos lai iespētu pabeigt ieplānoto aitu apliku un seminārs notiktu laikā (viss ir apsalūti termiņos... raušanās tik lielāka)

Dikt "uzjautrināja"... nez vai tā var teikt - mazuļa reģistrēšana Dzimtsarakstu nodaļā...
Kā zināms, mazuli var reģīstrēt pēc vecāku deklarētās dzīvesvietas vai pēc mazuļa dzimšanas vietas... Protams ka tagad uz Rīgas pusi neskriešu, gāju uz savu dzimtās Liepājas DzSN... aizeju ar savu un sievas pasi... un izziņu no slimnīcas.
Atrodu vajadzīgo kabinetu (priekšnieces vietniece, blakus sēž priekšniece)... Atdodu doķus... šī parakņājas pa PC..

DzSN: Redzu, jūs esat laulībā?
Jā.
DzSN: Nu tad man vajag laulības apliecību!
Kāpēc, jūs tak tiko pasacījāt ka esmu laulāts
DzSN: nu to es redzu bet man vajag apliecību...
kāpēc?
DzSN: nu es to datorā neredzu...
nu tā ir jūsu problēma ka neredzat...
DzSN: nu tad mazuli nevaram reģistrēt
kā tas ir?
DzSN: nav visu dokumentu
izziņa ir, pase ir?
DzSN: bet man vajag apliecību... tā nav ievadīta datubāzē...
kas ir nolaidis lažu...
DzSN: nezinu...
vai ir kāda iestāde, kas var sniegt vajadzīgo info?
DzSN: PMLP
nu tad piezvaniet viņiem...
DzSN: mēs to nedarām...
lab, iedodiet numuru... piezvanīšu pats
DzSN: - tomēr piezvana, pasaka man ka varu aiziet pēc izziņas - 6ls, bet pēc tam paziņo ka izziņa tā pat nederēs... jo ka esmu laulāts to tā pat zina...
ap šo punktu man +- izbesīja... pajautāju kur priekšniecība...
DzSN: blakus kabinetā...
aizgāju uz blakus kabinetu, pastāstīju situāciju, un pateicu, ka es negādāšu nevienu papīru, ko valsts iestādes savā starpā var noskaidrot vai tāds esksitē...
DzSN: paskaidro, ka naudas nav, datubāze neesot kopīga, citās Db nevarot skatīties... viņi apliecību neredzot... nevart palīdzēt... vienota DB būšot 2014...
apjautājos, ko tad viņi redz... izrādas ka Liepājas rajona laulību apliecības... apjautājos kas redz Rīgas?
DzSN: Rīga!
nu tad piezvaniet...
DzSN: nē, tā ir slepena info, kā es tā iedomājos ka viņiem kāds teiks ka viņi tā vienkārši piezvanīs un paprasīs...
J*****, viena iestāde... kāds tur noslēpums... zvaniet un pajautājiet ko vajag!
Karoče, pēc 30min bazarēšanas un tā ka es izdomāju sistēmu kā noskaidrot ko viņiem vajag, DzSN tomēr sazvanīja Rīgu un noskaidroja vienu ciparu (principā apliecības NR) un beigu beigās Gustavu izdevās reģistrēt...
Tas tā, principā īsais atstāsts.... :paukojas:
Bet paldies DzSN par iniciatīvu! Tomēr vienojāmies par kaut ko un beigās bija rezultāts!
User avatar
eldberg
admin
admin
 
Posts: 4268
Images: 510
Joined: 13 Jan 2010, 12:44
Location: Ogres novads

Re: eldberg blog

Postby moshkis » 16 Apr 2010, 22:03

eldberg wrote: Dzimšanas apliecībā rakstīts: Gustavs Ernests Eldmanis.

:aptracis: APSVEICAM
Image
User avatar
moshkis
Puppy
Puppy
 
Posts: 301
Joined: 13 Jan 2010, 22:56
Location: Rīga, Cēsis. t.nr. 28486759

Re: eldberg blog

Postby energy » 16 Apr 2010, 22:29

Apsveicam ar ģimenes pieaugumu!

P.S.Nu tas, ka LV ir birokrātija un viss ir sad... un samudžināts cik tik var ir visiem labi zināms. Labi, ka tomēr izdevās tikt skaidrībā!
User avatar
energy
Intermediate
Intermediate
 
Posts: 1532
Joined: 29 Jan 2010, 15:19
Location: Liepāja

Re: eldberg blog

Postby maksis » 17 Apr 2010, 07:31

Apsveicu!!! Image Image Image
Ļoti smuki vārdi puikam. Abi divi - arī mani favorīti "attiecīgā gadījumā". :nadzinji: Nekad nebūtu domājusi, ka tā var sagadīties. :hih:
Bet par birokrātisko stāstiņu - paldies. Bija jauki palasīt. Viss tik tuvs un pazīstams jebkuram no mums... :velnins:
Дети, собаки, мужья - это все иногда так неудобно. А без них, любимых, так невозможно. ((c)К.М.)
User avatar
maksis
Champion
Champion
 
Posts: 2505
Joined: 13 Jan 2010, 12:57

Re: eldberg blog

Postby eldberg » 18 Apr 2010, 22:07

Paldies par apsveikumiem.
Varu tagad precizē nav mums 1-2 kaķi, mums ir statistiski 1 :D (gan 0 gan 2)
Karoče - dzīvi ir abi, bet pie mums nav neviens... viens gan nāk ēst... otrs kaut kur pie kaimiņiem tusē... bet viņš jau pagājušogad tā darīja...

Bija prom Ūre ar visiem kucēniem.. tas likās ui... smagi... bet kad savs mazulis ir prom (270km) un +- tagad to vares redzēt kamēr to mājās no slimnīcas laist... (ja neskaita 1x nedēļā apciemojumu apmēram)... pavisam cita lieta.
Bet nu Gustavs brašs, iemācījies jau izsoskāt (patīk tas vārds) pudeli pats.

Vakar pabijām mini kamanu suņu sacensībām Lejas Trezoros. Vispār Milzīgs paldies Ilzei, Gundegai, Reinim, Valdim, Montai un pārējiem (arī Harijam) par sacensību sarīkošanu un iztikšanu bez manis.
Paldies arī Gintam un http://www.happydog.lv
Image

Paši ieņēmām 2.vietu... Kā vienmēr internacionālais pāris - Malamuts+Austrālis... Apsveicu Hariju un Ilzi Slavu ar debiju skūteros. Lai jums veiksmīga sezona!!!
User avatar
eldberg
admin
admin
 
Posts: 4268
Images: 510
Joined: 13 Jan 2010, 12:44
Location: Ogres novads

Re: eldberg blog

Postby dresetajs » 19 Apr 2010, 12:11

Apsveicu ar ģimenes pieaugumu!!! :davinuziedus:
Un ar 2 vietu sacensībās! :2:
User avatar
dresetajs
Veteran
Veteran
 
Posts: 4743
Joined: 15 Jan 2010, 09:45
Location: Rīga, Ķengarags

Re: eldberg blog

Postby eldberg » 19 Apr 2010, 21:12

Šodien un vispār pēdējās dienas notiek aktīvs darbs pie aitu treniņu aploka būvniecības.
Sākumā ar lielu urbi izraku caurumus, tad sazāģēju bruses pa 2,3m, tad tām nopiķoju apakšu un tad sāku izvietošanu. Beigās atliek tik ar kuvaldu sasist tās iekšā.
Izskatās tas patreiz tā (pirms sišanas):
Image

Dēļi tiks piegādāti ap trešdienu. :jiihaa: Skrūves jau ir, erlīts ar...
User avatar
eldberg
admin
admin
 
Posts: 4268
Images: 510
Joined: 13 Jan 2010, 12:44
Location: Ogres novads

Re: eldberg blog

Postby Bafija » 20 Apr 2010, 08:11

Ņu krāšņi :jaa: Būs kkad pa vakaram jāpieskrien. Es joprojām uzprasos uz grābekļu un slotu pasākumu... :medos
Image
*** http://www.husky.lv siberians for sled, show & LOVE ***
User avatar
Bafija
Champion
Champion
 
Posts: 2316
Joined: 13 Jan 2010, 12:49
Location: husky.lv

Re: eldberg blog

Postby Korland Rein » 20 Apr 2010, 09:02

:hih: Super! Mes aizbrauksim ar Rici visas jūsu aitas nomedīt! :hih:
Image
Inspired by Rottweiler
"Ikvienam ir tiesības uz vārda brīvību, kas ietver tiesības brīvi iegūt, paturēt un izplatīt informāciju, paust savus uzskatus. Cenzūra ir aizliegta.", Satversmes 100.p.
User avatar
Korland Rein
Veteran
Veteran
 
Posts: 3327
Joined: 13 Jan 2010, 13:58
Location: Alžīrija

Re: eldberg blog

Postby eldberg » 20 Apr 2010, 09:17

Korland Rein wrote::hih: Super! Mes aizbrauksim ar Rici visas jūsu aitas nomedīt! :hih:

Un vilt;igi atstāsi Aslanu kā kompensāciju :medos:
Bet kad brauc, paķer līdz kursinga iekārtu, es grib uzzunāt kas ātrāks: Ure vai Hāgls.
Un pēdējoreiz kad Ure vs Rice skrējās, Ure ar vēl nebija max trenēta

Bafija wrote:Ņu krāšņi :jaa: Būs kkad pa vakaram jāpieskrien. Es joprojām uzprasos uz grābekļu un slotu pasākumu... :medos

Nu bet laipni lūgti, man tagad laika mājām vairāk kā var iedomāties. Sorry, grābeklis jāņem līdz savs :(
Nu apaiņā pret gaļu uz iesma protams
User avatar
eldberg
admin
admin
 
Posts: 4268
Images: 510
Joined: 13 Jan 2010, 12:44
Location: Ogres novads

Re: eldberg blog

Postby Korland Rein » 20 Apr 2010, 09:26

Par Aslanu - tu tak zini...Aslans vienmēr gatavs doties pie tevis..arī kā kompensācija... :hih:

P.S. Es netieku ar Rici uz medībā..man pilna maa ar kucēniem... :neparliecinats:
Image
Inspired by Rottweiler
"Ikvienam ir tiesības uz vārda brīvību, kas ietver tiesības brīvi iegūt, paturēt un izplatīt informāciju, paust savus uzskatus. Cenzūra ir aizliegta.", Satversmes 100.p.
User avatar
Korland Rein
Veteran
Veteran
 
Posts: 3327
Joined: 13 Jan 2010, 13:58
Location: Alžīrija

Next

Return to Blogi un tērzētavas

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 14 guests

cron