RC no ārzemēm

Grooming and Feeding of Dogs

Re: RC no ārzemēm

Postby energy » 28 Oct 2010, 09:37

Hmm, kur RC pārstāvji pazuda? :sajucis:
User avatar
energy
Intermediate
Intermediate
 
Posts: 1532
Joined: 29 Jan 2010, 15:19
Location: Liepāja

Share On

Share on Facebook Facebook Share on Twitter Twitter

Re: RC no ārzemēm

Postby Bea » 28 Oct 2010, 10:00

BaibaB, pilnīgi piekrītu!!! :jaa:
RC pārstāvji tiešām varētu pateikt precīzi kur tad ir iegādājama barība no Francijas un kuros veikalos nopērkama Polijā ražotā barība lai pircējiem būtu skaidrs ko viņi iegādājas. Un pārstāvjiem vajadzētu nevis brīnīties par to, ka nosūtīju barības paraugus uz analīzēm, bet drīzāk pašiem to izdarīt, lai zinātu ko tad viņi tirgo, jo ne jau manis nopirktie barības maisi ir vienīgie... Mani sadusmoja fakts, ka veikalā man pateica - mēs neko nezinām, barība ražota Francijā un barība ir laba un ieteica man pārbaudīt mana suņa veselību jo redz problēmas noteikti nav barības izraisītas!!! :lamajas: Tikai nez kāpēc pēc visām analīzēm un izmeklēšanām nekādas problēmas neatklājās un, pārejot atpakaļ uz RC no ārzemēm, vēdera izeja sunim ir perfekta un nav nekādu problēmu! Un plus vēl atzinums no laboratorijas, ka barība tiešām nav lietojama. Es barības paraugus pat nobildēju, abas barības ir RC Maxi Junior, krāsa atšķiras, par smaku nemaz nerunājot!!!

Image
Bea
Junior
Junior
 
Posts: 595
Joined: 16 Jan 2010, 17:20

Re: RC no ārzemēm

Postby Bea » 28 Oct 2010, 10:09

Jā, un tieši tas pats ir arī ar kucēnu barību! Nopirku nu jau mazo maisiņu, domājot, ka varbūt būs ok, bet kad atvēru - aina tieši tā pati kas Maxi Junior barībai! Dot nemaz nemēģināju! Nu kāpēc man būtu jāeksperimentē un jāizsviež nauda cerībā, ka barība būs laba, nu kāpēc izplatītāji nevar būt atklāti un godprātīgi! Vai tiešām viņiem galvenais ir pārdot un kas notiek pēc tam viņus vairs neinteresē un neinteresē kādas kvalitātes barību viņi tirgo! To man nesaprast!!!
Bea
Junior
Junior
 
Posts: 595
Joined: 16 Jan 2010, 17:20

Re: RC no ārzemēm

Postby Ivettta » 28 Oct 2010, 11:05

Isteniba ir pat loti ticams, ka ta varetu but, ka bariba razota Polija un, ka ir atskiriba no Francijas razotas baribas. :grr:
Image
Image
Ivettta
Junior
Junior
 
Posts: 569
Joined: 15 Feb 2010, 14:50
Location: La Rochelle, Fra

Re: RC no ārzemēm

Postby gilroy » 28 Oct 2010, 11:59

Interesanti īstenībā, kāpēc RC pārstāvji te klusē - pēc loģikas viņiem te vajadzētu sēdēt un skaidrot situāciju ar putām uz lūpām, bet tā vietā - klusums. Protams, nav jau viņu pienākums katrā forumā taisnoties, bet nu šeit tomēr apgrozās lielākā daļa Latvijas nopietno suņinieku, un būtu vērts uzlabot to PR.

Līdzšinējie skaidrojumi kaut kā nepārliecina. Dīvaini sanāk - mums te vedot no tālās Francijas, nevis daudz tuvākās Polijas... Kaut kā nelīmējas tā lieta kopā - kur tad bizness? Un pat ja tā, tad rodas nākamais jautājums - kur paliek Polijā ražotā barība? Jo saprotu, ka Krievijai jau ir sava ražotne.

Negribu strīdēties, bet pirms kāda laika, pētot barības maisus kādā Zooveikalā, pati savām acīm uz maisa izlasīju "ražots Polijā".
Image
User avatar
gilroy
Junior
Junior
 
Posts: 699
Images: 66
Joined: 13 Jan 2010, 15:47

Re: RC no ārzemēm

Postby Laura » 28 Oct 2010, 12:04

Tāpēc drošības labad mēs ēdam Lietuvā ražotu paiku... :) Nav gan RC, bet arī cena daudz patīkamāka! No RC Vilsonam palika riža bārda, bet Ungaro pūkaina muguriņa.
Image
User avatar
Laura
Intermediate
Intermediate
 
Posts: 1688
Images: 0
Joined: 13 Jan 2010, 14:30

Re: RC no ārzemēm

Postby Creme de la Creme » 28 Oct 2010, 13:22

Nu man nav nekāda sakara ar RC izplatīšanu (tikai tik daudz cik es pazīstu tur dažus cilvēkus jo pati vairākus gados savus suņus baroju tikai ar RC un man ir sadarbības līgums). Tas tā...
RC cik zinu tad visu laiku sadarbojās ar Dino zoo. Manuprāt arī Depo Berģi...Tagad tajā vekaliņā kas ir pie LKF arī ir...Precīzāk vairāk nemācēšu pateikt jo barību vienmēr esmu ņēmusi tikai no pārstāvniecības.
Starp citu klīst baumas ka drīzumā Latvijā ienāks pats RC (bez starpniekiem).
Kur paliek Polijas RC nezinu. Varu minēt ka ar to ir piebāzti pilni Latvijas veikali (Latvija nav tik maza un ir gana daudz mazo zoo veikaliņu visās pilsētās kuri diez vai sadarbojās ar RC pārstāvjiem). Tāpat arī nedomāju ka pārstāvjiem te jāsēž un kaut kas baigi jāskaidro. Tie kas grib kaut ko noskaidrot, noskaidro paši. Normāla komunikācija ir savstarpēja runāšana nevis klikšķināšana uz klaviatūras. Es vienmēr, pirms pirkt kādu barību ZOO veikalā, noskaidroju vai barības pārstāvis tiešām veic piegādes uz šo veikalu, vai arī veikals to iepērk kādā no tirgus kantoriem (piemēram). Tas ir tāpat kā ticēt ka visas zemenes tirgū ir saldas un visa gaļa nāk no Latvijas zemniekiem...Es tad labāk aizbraucu pie barības pārstāvja uz ofisu un nopērku barību tur (ļoti daudzi veic barības piegādes uz māju). Un tur arī ir pārstāvju bizness - sadarbība ''pa tiešo'' ar audzētājiem nevis tirdzniecība caur veikaliem.
Bet, jebkurā gadījumā, tas, ka ir sanācis nopirkt Polijā ražotu RC, nedod tiesības teikt ka pārstāvis krāpjās (sakot ka barība ražota Francijā).
Asspalvaino takšu audzētava ''Creme de la Creme'' cremedelacremeteckel@inbox.lv
http://cremedelacremeteckel.jimdo.com/
http://cremedelacremehandmade.jimdo.com/
Ogres kinoloģiskais klubs, takšu sekcija
User avatar
Creme de la Creme
Veteran
Veteran
 
Posts: 3440
Joined: 13 Jan 2010, 15:49
Location: Sējas novads

Re: RC no ārzemēm

Postby Bafija » 28 Oct 2010, 13:40

Creme de la Creme wrote:Starp citu klīst baumas ka drīzumā Latvijā ienāks pats RC (bez starpniekiem).

Tās nav baumas! Ar jauno gadu būtu jau jābūt visam čikiniekā ;)
Image
*** http://www.husky.lv siberians for sled, show & LOVE ***
User avatar
Bafija
Champion
Champion
 
Posts: 2316
Joined: 13 Jan 2010, 12:49
Location: husky.lv

Re: RC no ārzemēm

Postby gilroy » 28 Oct 2010, 14:01

Pag, es te kaut ko nesaprotu. Principā vispār nebūtu taču jābūt atšķirībai - Francija, Polija vai Krievija, vai kur vēl - ja RC, tad RC - identisks sastāvs un identiska kvalitāte. Vai tad ne tā? Nu nav taču tā, ka Polijā trīs jaceki uz savu galvu kaut ko pagalmā ražo un pako pakaļdarinātos RC maisos.

Ir jau jauki, Creme de la Creme, ka jums kā audzētavai ir līgums un viss pārējais, lai galva nav jālauza, bet ko darīt pircējam parastajam? Man taču kā pircējam ir tiesības rēķināties ar faktu, ka jebkurš RC ir RC, neatkarīgi no tā, kur ražots - tipa - eju veikalā, pērku RC un nesu mājās vieglu sirdi, nepētot kur ražots un kas tirgojis. RC ir RC. Vai ne tā?
Image
User avatar
gilroy
Junior
Junior
 
Posts: 699
Images: 66
Joined: 13 Jan 2010, 15:47

Re: RC no ārzemēm

Postby Demix » 28 Oct 2010, 15:48

RC pārstāvniecība nu jau vairāk,kā trīs mēnešus ir LV :jaa:
User avatar
Demix
Veteran
Veteran
 
Posts: 4091
Joined: 13 Jan 2010, 21:38
Location: Lielvarde

Re: RC no ārzemēm

Postby Elina » 28 Oct 2010, 16:27

Labdien. Ja Jus gribat atbildi uz visiem jautajumiem, Jus varat atnakt uz izstadi kura bus Skonto halle 30-31 oktobri, un es labprat parrunasu ar Jums. Ceru ka varesu Jums atbildet uz visiem jautajumiem.

Ar cienu Royal canin parstavis
Elina
Baby
Baby
 
Posts: 5
Joined: 28 Oct 2010, 16:21

Re: RC no ārzemēm

Postby Creme de la Creme » 28 Oct 2010, 17:14

Elina wrote:Labdien. Ja Jus gribat atbildi uz visiem jautajumiem, Jus varat atnakt uz izstadi kura bus Skonto halle 30-31 oktobri, un es labprat parrunasu ar Jums. Ceru ka varesu Jums atbildet uz visiem jautajumiem.

Ar cienu Royal canin parstavis

Tieši tā!

Gilroy - nav jau problēma ņemt barību caur kādu audzētavu (nu gan jau var atrast starp paziņām kādu kam ir līgums ar RC). Tā sanāks arī lētāk un nebūs nekādu problēmu ar barības kvalitāti. Es piem. apgādāju visus savus kolēģus ar suņu barībām (ne tikai ar RC).
Asspalvaino takšu audzētava ''Creme de la Creme'' cremedelacremeteckel@inbox.lv
http://cremedelacremeteckel.jimdo.com/
http://cremedelacremehandmade.jimdo.com/
Ogres kinoloģiskais klubs, takšu sekcija
User avatar
Creme de la Creme
Veteran
Veteran
 
Posts: 3440
Joined: 13 Jan 2010, 15:49
Location: Sējas novads

Re: RC no ārzemēm

Postby Bea » 28 Oct 2010, 19:07

Creme de la Creme,
Protams, nav problēmu paņemt barību no audzētavas. Pie tāda slēdziena arī nonācu un kā jau teicu barības jautājumu priekš sevis tieši tādā veidā esmu atrisinājusi un tagad varu tāpat arī citus apgādāt. BET teorētiski taču nevajadzētu būt atšķirībai starp Francijā, Polijā vai kur citur ražotu barību, jo pērkot barības maisu ar RC firmas zīmi, gribas domāt, ka pērku noteiktu kvalitāti. Izrādās, ka tā nav, BET kas vēl nepatīkamāk to negrib atzīt tie, kas šo barību izplata vai pārdod. Nu johaidī vai tiešām par to, ka esmu nopirkusi sūdīgu barību un man suns ir bijis tāpēc jāārstē nebūtu jāatbild tam, kas šo barību man pārdevis. Nu vai man būtu jāveic izmeklēšana no kurienes un caur kurieni barība ir nākusi un vai barība maisā uz kura stāv rakstīts RC tiešām ir RC pirms es to iegādājos. Absurds! Es kā patērētājs gribētu vienkārši ieiet veikalā un nopirkt sunim barību bez bažām, ka nopirkšu sliktas kvalitātes produktu. Bet laikam jau problēma ir domāšanā un vēl ilgi Latvijas tirgotāju vidū primāra būs komerciāla pieeja lietām ar niecīgu godaprāta un atbildības daļu. Ar to laikam jāsamierinās.
Paldies cienījamajam RC pārstāvim par atsaucību šeit. Jautājums - vai Jūs pārstāvat firmu "Pet Pro Serviss"? Tieši šī firma ir minēta kā izplatītājs uz abiem manis pirktajiem barības maisiem. Ja nē, sakiet kāda firma ir oficiālais RC pārstāvis Latvijā, lai zinātu no kura izplatītāja būtu droši barību iegādāties, ja nu tomēr ievajagas nopirkt kādu barības maišeli veikalā? Varbūt kāds zinātājs var atbildēt...
Bea
Junior
Junior
 
Posts: 595
Joined: 16 Jan 2010, 17:20

Re: RC no ārzemēm

Postby Elina » 29 Oct 2010, 08:15

Pet Pro Serviss vairs neizplato Royal Canin. Tagad oficials parstavis Sia "Royal Canin Latvia". Es busu izstade, Jus varesiet uzdot man visus jautajumus.
Elina
Baby
Baby
 
Posts: 5
Joined: 28 Oct 2010, 16:21

Re: RC no ārzemēm

Postby Creme de la Creme » 29 Oct 2010, 16:56

Bea - loģiski spriežot atšķirībai nav jābūt lielai (droši vien ka tā būs, kaut vai tikai tāpēc ka izejvielas nebūs identiskas, jo ''augušas'' dažādās valstīs). Vēl jau var pieļaut domu ka barība ir ''kreisā'' (kā daudzas lietas mūsu valstī).
Asspalvaino takšu audzētava ''Creme de la Creme'' cremedelacremeteckel@inbox.lv
http://cremedelacremeteckel.jimdo.com/
http://cremedelacremehandmade.jimdo.com/
Ogres kinoloģiskais klubs, takšu sekcija
User avatar
Creme de la Creme
Veteran
Veteran
 
Posts: 3440
Joined: 13 Jan 2010, 15:49
Location: Sējas novads

Re: RC no ārzemēm

Postby energy » 30 Oct 2010, 21:50

Izstādē paņēmām vienu RC maisu, virsū rakstīts, ka ražots EU un LV izplata Pet Pro Serviss.
Es negribu kasīties, tikai kā cilvēks, lai secina, ka barība nākusi no Francijas, nevis piem Polijas? Un, ja jau barību izplata cits uzņēmums, tad kādēļ rakstīts virsū iepriekšējais.
P.S. To visu uz maisa izstudēju tikai mājās, tā kā nesanāca jautājumus uzdot pārstāvjiem :(
User avatar
energy
Intermediate
Intermediate
 
Posts: 1532
Joined: 29 Jan 2010, 15:19
Location: Liepāja

Re: RC no ārzemēm

Postby Demix » 30 Oct 2010, 21:55

energy wrote:Izstādē paņēmām vienu RC maisu, virsū rakstīts, ka ražots EU un LV izplata Pet Pro Serviss.
Es negribu kasīties, tikai kā cilvēks, lai secina, ka barība nākusi no Francijas, nevis piem Polijas? Un, ja jau barību izplata cits uzņēmums, tad kādēļ rakstīts virsū iepriekšējais.
P.S. To visu uz maisa izstudēju tikai mājās, tā kā nesanāca jautājumus uzdot pārstāvjiem :(

Ne pie tā stenda piegāji :tikainesaki:
User avatar
Demix
Veteran
Veteran
 
Posts: 4091
Joined: 13 Jan 2010, 21:38
Location: Lielvarde

Re: RC no ārzemēm

Postby Ivettta » 30 Oct 2010, 22:01

Es biju holidays Francija un speciali iegaju zooveikala paluuret razotaju, arii EU. Nekas par Fra vai ko citu nebija. :)
Image
Image
Ivettta
Junior
Junior
 
Posts: 569
Joined: 15 Feb 2010, 14:50
Location: La Rochelle, Fra

Re: RC no ārzemēm

Postby energy » 30 Oct 2010, 22:04

Biju pie tā lielā RC stenda... tas nav īstais? Vai tad vēl kaut kur bija RC?
User avatar
energy
Intermediate
Intermediate
 
Posts: 1532
Joined: 29 Jan 2010, 15:19
Location: Liepāja

Re: RC no ārzemēm

Postby Demix » 30 Oct 2010, 22:16

energy wrote:Biju pie tā lielā RC stenda... tas nav īstais? Vai tad vēl kaut kur bija RC?

Bija divi RC stendi,bet baidos kļūdīties,es garām skrienot arī paskatījos,ka vēl ir Pet Pro Serviss,bet otrā man laipni sadeva RC paraudziņus arī ražotus EU :sajucis:
User avatar
Demix
Veteran
Veteran
 
Posts: 4091
Joined: 13 Jan 2010, 21:38
Location: Lielvarde

PreviousNext

Return to Suņu kopšana un barošana

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron