lauva,Aslans un visādi nedarbi.

Blogs and Chats

lauva,Aslans un visādi nedarbi.

Postby lauva » 09 Dec 2010, 17:29

pēc vakardienas nakts pārdzīvojumiem un piedzīvojumiem es pie sevis nospriedu,ka varētu tepat suņos ar sākt blogot. kāpēc? tāpēc,ka piedzīvojumi mums abiem ir pāri pa galvu un jāsāk kaut ko pierakstīt :)

tātad,kas mēs esam?

mani sauc Guna un esmu forša rotveilera Aslana saimniece. man ir 19 gadi,Aslanam ir 3,abi dzīvojam Liepājā un strādājam visādus brīnumus. draugi saka,ka mēs ar Asi (saukts arī par Susi,Susuriņu,kaķīti,Rasmusu,Rasu,eņģeldirsiņu,sušķi un Āāāā!!) esam līdzīgi,bet tā jau tam laikam ir jābūt,ja jau esam viens otru veiksmīgi atraduši,tad līdzības ir neizbēgamas,vai ne?

tātad,bloga pirmais stāsts:


mana labākā draudzene strādā nakts maiņas Liepājas slavenākajā klubā Fontaine Palace. tā,kā viņai pa naktīm ir diezgan garlaicīgi un mēs esam lielas pļāpas,es citreiz eju pie viņas uz klubu un kavēju laiku. ko dara Asis? viņš tikmēr paliek pie draudzenes puiša,kas dzīvo netālu no FP,jo pa naktīm,paliekot viens,dzied kaimiņiem ārijas. Asis jau bieži pie viņa ir palicis un viņiem abiem jau izveidojušies savinoteikumi - Susis nedara muļķības,godīgi uzvedas un Gustavs var darīt savas lietas.
tad nu tā- vakardien,kā jau ierasts,aizvedu Susi pie Gustava un čāpoju pie draudzenes. aiztaisot viņu mājas durvis ciet,iekšēji ir tāda sajūta,ka kaut kas nemaz nav kārtībā,bet es,kā jau es,šo sajūtu nomācu ar domu,ka nevajag domāt visādas muļķības.

tā nu mēs ar draudzeni sēžam Foņķikā,pļāpājam,viņa paralēli dara savus darba pienākumus un vēl 101 lietu. pulkstenis nāk 5,sākam mazpamazām taisīties uz māju pusi,es lai savāktu Asi un dotos uz savām mājām. jāatzīst,ka parasti mēs no FP diezgan ātri tiekam prom,vakardien viss tā mazliet ievilkās,jo bija daudz cilvēku.
ejot mājās man jau atkal ir tā dīvainā sajūta,ka nu nav viss,kā vajag un šoreiz es jau sāku domāt vai tik Asis nebūs sastrādājis kādas muļķības.

tiekam līdz mājām,viņai ārdurvis vaļā un man jau bez skatīšanās viss ir skaidrs - Aslans ir paņēmis pēdu. Gustavs pie datora aizmidzis un Aslans prom...
man jau,protams,sākas stress,jo pazīstot Aslanu man jau vajadzēja rēķināties,ka durvis nekad nav bijis šķērslis,ja "mamma" nav laikus mājās atnākusi viņu savākt.
pamodinājām Gustavu,gājām meklēt manu suni.
bija 101 variants- vai nu viņš ir skrējis uz mājām,vai arī beidzot izmantojis iespēju izskraidīt visas tās miljons vietas,kur es neļauju viņam iet. snieg sniegs,nekādas pēdas nekur nav,es pie sevis rēķinājos,ka Suss ir prom aptuveni 40 minūtes. čujs teica,ka jāiet uz mājām un jāpārbauda,vai viņš nav tur (dzīvoju daudzdzīvokļu mājā,pirmajā stāvā). ejam pa centru,saucam,aptaujājam sētniekus un satiktos ballētājus,neviens suni nav redzējis un izdzirdot vārdu "rotveilers" ātrāk sāk kustināt kājiņas uz māju pusi.

es ja,protams,pie sevis esmu izdomājusi visdrausmīgākos variantus,izdomājus,ja suni neatrodu līdz plkst. 7:00,tad apzvanu radio,audzētāju,draugus,salieku sludinājumus,sakontaktējos ar patversmi utml. vienvārdsakot,gatavojos ļaunākajam - suns aizskrējis mani izmisīgi meklēt un viņš to var darīt da jebkur...

tiekam līdz mājām,pa ceļam neviens nav redzējis,sētnieki apgalvo,ka Aslans redzēts nav. man jau asaras acīs,bimbāt gribas un vispār sāku domāt,ka suns patiešam man ir ciema Antiņš.
tieku savas mājas vienā galā un skatos - pretī kāpņutelpai guļ kkas liels un melns,apsnidzis. snieg sniegs,nevaru saprast,vai man rādās vai kā. saucu,saucu,bet lielais,melnais nemaz nereaģē. atkal jau saucu,tas paceļ galvu un tiešām ir suns,pieceļas kājās un lēnā garā nāk klāt. un izskatās pēc Asīša!! :aptracis: es aiz laimes skrienu sunim pretī un atduros pret apsnigušu "gribu būt VAS" ar nepārliecinātu,bet priecīgu skatienu,nolaistām ausīm un asti,kas iežmiegta kājstarpē.

manas cerības atkal nokrīt līdz -100. bet iekšējā balss atkal saka,ko tu muļķe ņemies,padomā,kāpēc nekad neredzēts suns guļ pie tavas kāpņutelpas? jā,patiesi? kāpēc?
skrienu uz mājām,attaisu kāpņutelpas durvis (kas ir veramas ar kodu) un skrienu iekšā. uzminiet,kas gulēja pie dzīvokļa durvīm saritinājies ultra mazā kamolītī un dikti,dikti nelaimīgs? protams,ka mans "mazais" un mīļais kaķītis!! dzīvokļa durvis saskrāpētas,rokturis apgrauzts, zvanu poga pa pusei norauta. suns ar visiem spēkiem centies tikt mājās,tur,kur būtu jābūt man. es aiz laimes nezināju,ko iesākt. :aptracis:
mans gudrais,mīļais un foršais suns bija nodomājis,ka esmu viņu aizmirsusi pie Gustava,neesmu aizvedusi mājās un vēl nelaižu iekšā!! samīļoju un nosolījos viņam,ka vairs nekad nesaukšu par ciema Antiņu.

gājām pavadīt draudzeni uz mājām,Aslans nezināja kā lai vēl izrādās,cik viņš attapīgs un visu laiku lēkāja.
jūs,varbūt jautāsiet,ko darīja "gribu būt VAS"? viņš dikti priecājās,kad ieraudzīja Aslanu iznākam no kāpņutelpas,Aslans viņu nepriecājās redzot. suns visu laiku neatlaidīgi nāca mums līdz. es sāku domāt,no kurienes tad viņš uzradies - labi barots,kopts,miermīlīgs un draudzīgs?

ejam,ejam,kad pēkšņi nez no kurienes uzrodas meitene manā vecumā,kuras suns bija šis VAS un kurš tieši pirms stundas nesaprotamu iemeslu dēļ esot izlauzies no privātmājas nožogojuma. meitene esot nākusi no darba mājās un sēta tukša. tieši tāpat kā es,gāja meklēt savu mīluli,sadomājusies visas iespējamās lietas,ka būtu,ja būtu un staigājusi pa tumšo un piesnigušo Liepāju...


vakardien,man vajadzēja tikai vienu stundu,lai saprastu,cik ļoti,ļoti daudz man mans suns nozīmē,ka es bez viņa nevarētu nu nekādi un ka viņš ir mans kaķītis un eņģeļdirsiņa,lai kādus nedarbus arī viņš nesastrādātu! un cik ļoti es ar viņu lepojos,ka viņš nāca mājās,nevis klenderēja kaut kur apkārt... ehh. tagad Susis atlaidies dīvānā čuč,ik pa laikam attaisot vienu aci un palūrot,vai es vēl esmu te... :hih:
mācība man ir labu labā un cerams,ka vairs nepieļaušu,ka kaut kas tāds atkārtosies.


te nu ir mans Suss...

Image
Last edited by lauva on 09 Dec 2010, 18:07, edited 1 time in total.
*The dog is the only animal that has seen his god.*
http://twitter.com/#!/LauvaGuna
User avatar
lauva
Champion
Champion
 
Posts: 2593
Images: 5
Joined: 14 Jan 2010, 14:22
Location: Liepāja/BCN/BRUX

Share On

Share on Facebook Facebook Share on Twitter Twitter

Re: lauva,Aslans un visādi nedarbi.

Postby lauva » 09 Dec 2010, 17:43

Susuriņš manās mājās ienāca 2007. gada 27.decembrī un iekaroja pilnīgi visu ģimenes locekļu sirdis.
Image
vienmēr ir bijis un ir liels bučmūlītis,klauns,aktīvists,dauzoņa un mīļums. viņš ir ļoooti sirsnīgs un labsirdīgs suns.

te dažas mūsu bildes.
Image
Image
Image

ar savu čomu un draugu Uki Vuk
Image
Image

ar vienu no savām sirdsdāmām - Gratu :sirsninas:
Image
Image
*The dog is the only animal that has seen his god.*
http://twitter.com/#!/LauvaGuna
User avatar
lauva
Champion
Champion
 
Posts: 2593
Images: 5
Joined: 14 Jan 2010, 14:22
Location: Liepāja/BCN/BRUX

Re: lauva,Aslans un visādi nedarbi.

Postby lauva » 09 Dec 2010, 18:00

man te kaut kā saraustīt sanāk rakstīt,bet nu... :dejosuns:

vārds: Rasmus Aslan Dark Amber
dzimšanas datums: 25.10.2007.
māmiņa: Romonta Bestija Glordi
tētuks: Quero v. Wilden Westen
tētis 2: Timītis (17 gadus vecs krancītis,ņemts no patversmes,viņš mūsu ģimenē pavada 11ito gadu,izaudzinājis VASus un rotveileru,raksturs - riebīgs,bet neticami lojāls un mīļš)
mīļākā nodarbošanās: dauzīšanās :jautri: riepas mocīšana,lēkāšana,saimnieces kaitināšana
mīļākie cilvēki: es,audzētāja Māra un viņas vīrs Juris (Aslana Dievs) un pārējā ģimene


kad mājās ir Aslans,ir jārēķinās:

-ar to,ka izejot pa durvīm kaimiņiem tiks sniegts augstākās klases koncerts nonstopā
-ar to,ka durvis un logi nekad nav bijuši šķērslis,lai kaut kur tiktu
-ar to,ka ja viņš gribēs paēst,tad tā arī izdarīs,neskatoties kura ēdienu viņš ēd un no kurienes dabū
-ar to,ka apavi un apģērbs tik izdekorēts vai iznīcināts pēc Aslana paša ieskatiem
-ar to,ka sapriecājoties viņš papildina telpas aromu
-ar to,ka jebkura atvērta mašīna viņam liekas,kā uzaicinājums kaut kur braukt
-ar to,ka mazie sunīši viņam patīk tik ļoti,ka ir jāiemācās viņu saimniekiem ieskaidrot,ka Aslans neuzbrūk un negatavojas nevienu slepkavot,bet tikai spēlēties
-ar to,ka viņš ir kā murgs ikvienam,kas viņu pieskata kaut vai uz vienu dienu
-ar to,ka viņš naktīs drausmīgi skaļi krāc un kraukājas
-ar to,ka ja viņam trijos naktī vajadzēs laukā,tad nekas cits neatliks kā celties un iet,jo labāk nezināt kas būs tad,ja viņš laukā netiks
-ar to,ka atliek tikai pateikt APORTiņš,sunim širmis aiziet ciet un miera nav,kāmēr kaut kas nav dabūts
-ar to,ka viņš zog alkoholu,ja ir tāda iespēja un tad pats ir dikti laimīgs
-ar to,ka pēc pastaigām vienmēr būs pilna māja ar viņa atradumiem. sev var uzdot tikai vienu jautājumu - kā viņš to visu sanes mājās?
-ar to,ka visas mantas un gultasveļa būs ieguvusi melnu nokrāsu,jo kaut kā suns pamanās būt visur
-ar to,ka naktī ejot kaut vai uz WC var pār viņu paklupt un gūt traumas,bet visvairāk šokē tas,ka viņam ir pilnīgs po un viņš turpina gulēt tālāk
-ar to,ka vairs nav TV pults,jo sunim sagribējās TV paskatīties
-ar to,ka ejot ar viņu uz tirgu,viņš ietusēs ar visām tirgustantēm,bet neko nepalīdzēs aizgādāt mājās

tas pagaidām viss,iedvesma pārgāja :D
Image
*The dog is the only animal that has seen his god.*
http://twitter.com/#!/LauvaGuna
User avatar
lauva
Champion
Champion
 
Posts: 2593
Images: 5
Joined: 14 Jan 2010, 14:22
Location: Liepāja/BCN/BRUX

Re: lauva,Aslans un visādi nedarbi.

Postby Amanda » 09 Dec 2010, 19:29

Super, apsveicu ar bloga izveidi!
Jūsu blogs droši vien būs viena no pirmājām vietām suņos.lv, kuru es apmeklēšu. :D
Guna + Aslans vienreizējs tandēm, ar viņiem nevienu sekundes simtdaļu nav garlaicīgi.
Būuučaasss superīiiiigajam Asim! :esmilu:
User avatar
Amanda
Puppy
Puppy
 
Posts: 137
Joined: 13 Jan 2010, 15:58
Location: Liepāja

Re: lauva,Aslans un visādi nedarbi.

Postby Iecavnieki » 09 Dec 2010, 20:10

Sweika Guna :aptracis: Sweicu tevi ar bloka atklasanu :roze:
es ar saku apswert domu pa sawu bloku.....ka neka majas bus divi Rottweileri :esmilu: un piedzivojumu netruks :nagi:
....un skaistajam Aslaninam mes sutam daudz milu buchinu :estevisamilosu: vins tiesam tev ir loti liels Malacis..... :esmilu:
Image Image
User avatar
Iecavnieki
Baby
Baby
 
Posts: 85
Joined: 18 Jun 2010, 16:10

Re: lauva,Aslans un visādi nedarbi.

Postby lauva » 09 Dec 2010, 20:30

paldies,mīļās :estevisamilosu: :estevisamilosu:
*The dog is the only animal that has seen his god.*
http://twitter.com/#!/LauvaGuna
User avatar
lauva
Champion
Champion
 
Posts: 2593
Images: 5
Joined: 14 Jan 2010, 14:22
Location: Liepāja/BCN/BRUX

Re: lauva,Aslans un visādi nedarbi.

Postby Danute » 09 Dec 2010, 20:43

Iešmaukšu arī es te reizi pa reizei :hih: kā klusais lasītājs. "Mākonītis uz kājiņām" arī reizēm ietusē ar Asi.
User avatar
Danute
Junior
Junior
 
Posts: 747
Joined: 13 Jan 2010, 13:21
Location: Pļavnieki/Rīga

Re: lauva,Aslans un visādi nedarbi.

Postby lauva » 09 Dec 2010, 20:47

Danute :hih:
jā,mākonītis ir riktīgi foršā! :esmilu:
*The dog is the only animal that has seen his god.*
http://twitter.com/#!/LauvaGuna
User avatar
lauva
Champion
Champion
 
Posts: 2593
Images: 5
Joined: 14 Jan 2010, 14:22
Location: Liepāja/BCN/BRUX

Re: lauva,Aslans un visādi nedarbi.

Postby ingo » 09 Dec 2010, 21:27

O, būs vēl kur iegriezties palasīt :jaa: Forši!
Un šis "-ar to,ka vairs nav TV pults,jo sunim sagribējās TV paskatīties
-ar to,ka ejot ar viņu uz tirgu,viņš ietusēs ar visām tirgustantēm,bet neko nepalīdzēs aizgādāt mājās"- ir gluži kā par "mākonīti ar kājiņām" :hih:
Nē, nu pults gan mums tagad ir jauna, toties cik kārtīgi saimniece to tagad no rītiem noliek plauktiņā :aizsapnojusies: :kanepe:
User avatar
ingo
Intermediate
Intermediate
 
Posts: 1147
Images: 1
Joined: 13 Jan 2010, 13:56
Location: Medze, Liepāja

Re: lauva,Aslans un visādi nedarbi.

Postby energy » 09 Dec 2010, 21:48

Apsveicu ar blogu un turpmāk regulāri gaidīšu ko jaunu!

Labi, ka Aslans ātri atradās!!!
User avatar
energy
Intermediate
Intermediate
 
Posts: 1532
Joined: 29 Jan 2010, 15:19
Location: Liepāja

Re: lauva,Aslans un visādi nedarbi.

Postby Elbe » 09 Dec 2010, 22:31

Apsveicu ar bloga atklāšanu! Jauki, ka suncis atradās. Kopš man ir suņi. laiku pa laikam redzu sapņus, ka mans suns ir pazudis un ka es skrienu meklēdama - tas ir briesmīgi, pamostoties fiziski sāp sirds un esmu nobimbājusies. Tad pirmais ir paskatīties, vai mīlulis ir vietā. Nedod Dievs, tos pārdzīvojumus reālajā!
User avatar
Elbe
Intermediate
Intermediate
 
Posts: 1617
Images: 7
Joined: 13 Jan 2010, 16:00
Location: Rīgas rajons

Re: lauva,Aslans un visādi nedarbi.

Postby lauva » 09 Dec 2010, 23:38

paldies. :estevisamilosu:
biju tādu milzīgu gabalu uzrakstījusi,bet šis kompis mani vnk mīl un viss pazuda :( nu nekas,citu dienu. gribēju jūs iepazīstināt ar Timu Timofejeviču.
Image
Image
Image
Image
Titim rit jau 17.dzīves gads - daudz kas ir piedzīvots - saimnieku maiņa,piekaušana līdz nāvei,slīkšana un indēšana,pārvākšanās,"dēlu" audzināšana, saimnieku bērnu izaudzināšana un viņš vēl aizvien ir sprigans,aktīvs,bezgala enerģisks un gudrs.
*The dog is the only animal that has seen his god.*
http://twitter.com/#!/LauvaGuna
User avatar
lauva
Champion
Champion
 
Posts: 2593
Images: 5
Joined: 14 Jan 2010, 14:22
Location: Liepāja/BCN/BRUX

Re: lauva,Aslans un visādi nedarbi.

Postby lauva » 09 Dec 2010, 23:43

dažas vecas bildes:
mani miljoni
Image
Image
Image

te Susim gandrīz 3 mēneši:
Image
*The dog is the only animal that has seen his god.*
http://twitter.com/#!/LauvaGuna
User avatar
lauva
Champion
Champion
 
Posts: 2593
Images: 5
Joined: 14 Jan 2010, 14:22
Location: Liepāja/BCN/BRUX

Re: lauva,Aslans un visādi nedarbi.

Postby ievish » 10 Dec 2010, 07:54

Sen bija laiks sākt rakstīt :medos: Labprāt palasīšos :)

Man ir cerības jūsu tandēmu rīt izstādē satikt?
User avatar
ievish
Champion
Champion
 
Posts: 2634
Joined: 02 Feb 2010, 15:46
Location: Rīga, Pļavnieki

Re: lauva,Aslans un visādi nedarbi.

Postby ievish » 10 Dec 2010, 08:16

P.S. Bučas un suminājumi vārda dienā! :davinuziedus:
User avatar
ievish
Champion
Champion
 
Posts: 2634
Joined: 02 Feb 2010, 15:46
Location: Rīga, Pļavnieki

Re: lauva,Aslans un visādi nedarbi.

Postby energy » 10 Dec 2010, 08:25

Sveicam vārda dienā! :pasmaržo:
User avatar
energy
Intermediate
Intermediate
 
Posts: 1532
Joined: 29 Jan 2010, 15:19
Location: Liepāja

Re: lauva,Aslans un visādi nedarbi.

Postby lauva » 10 Dec 2010, 10:19

paldies par apsveikumiem! :estevisamilosu: es biju aizmirsusi,ka man šodien vārda diena,kāmēr dr.lv nesāka pienāk apsveikumu kalni :hih: un telef nevar aizvērties :hih:

ievish,es domāju,ka Asis paliks mājās,jo domāju fočēt. no rīta viņš patiešām nebūs,varbūt pēcpusdienā.
*The dog is the only animal that has seen his god.*
http://twitter.com/#!/LauvaGuna
User avatar
lauva
Champion
Champion
 
Posts: 2593
Images: 5
Joined: 14 Jan 2010, 14:22
Location: Liepāja/BCN/BRUX

Re: lauva,Aslans un visādi nedarbi.

Postby Rotija » 10 Dec 2010, 10:26

lauva, sveiciens aizputinātajā vārda dienā. :davinuziedus:
p.s. diez vai siksnu tev vēl vajag šitādā baltumā,bet anyway,rīt dabūsi. :kanepe:
Rotija
Champion
Champion
 
Posts: 2611
Images: 17
Joined: 13 Jan 2010, 14:15
Location: Rīga, Ķīšezera mala

Re: lauva,Aslans un visādi nedarbi.

Postby lauva » 10 Dec 2010, 10:27

ROTIJA wrote:lauva, sveiciens aizputinātajā vārda dienā. :davinuziedus:
p.s. diez vai siksnu tev vēl vajag šitādā baltumā,bet anyway,rīt dabūsi. :kanepe:

paldies :)
oij,biju par to siksnu pavisam aizmirsusi :hih: dubultpaldies :D
*The dog is the only animal that has seen his god.*
http://twitter.com/#!/LauvaGuna
User avatar
lauva
Champion
Champion
 
Posts: 2593
Images: 5
Joined: 14 Jan 2010, 14:22
Location: Liepāja/BCN/BRUX

Re: lauva,Aslans un visādi nedarbi.

Postby Iecavnieki » 10 Dec 2010, 11:00

Šinī dienā retajā ,Jautru draugu pulciņā ,Sirmā lauku pirtiņā ,Iemet čarku mādziņā...... :roze: :roze: :roze:
mes Iecavnieki sutam daudz milu buchinu....... :jiihaa:
Image Image
User avatar
Iecavnieki
Baby
Baby
 
Posts: 85
Joined: 18 Jun 2010, 16:10

Next

Return to Blogi un tērzētavas

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 13 guests